Ana SayfaKimdirKaterina Dalaka Kimdir?

İlgili Postlar

Katerina Dalaka Kimdir?

Katerina Dalaka Kimdir? Katerina Dalaka Kaç Yaşında? Katerina Dalaka Aslen Nereli? Katerina Dalaka Hangi Burç? Katerina Dalaka hakkında bilinmesi gerekenler ve merak edilenler haberimizde…

Katerina Dalaka Kaç Yaşında? Katerina Dalaka Aslen Nereli? Katerina Dalaka Hangi Burç?

20 Ağustos 1992 yılında Almanya’nın Münih şehrinde dünyaya gelen Katerina Dalaka şu anda 27 yaşındadır ve aslan burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Katerina Dalaka Kimdir?

Lisans eğitimini Selanik Aristoteles Üniversitesi’nde tamamlayan Katerina Dalaka 400 m engelli pistinde Yunanistan şampiyonu olmuştur.

Atletizm dalında Yunanistan’da ve uluslararası yarışmalarda birçok şampiyonluğu bulunan Katerina, geçen sezon Yunanistan’da yayınlanan Survivor  2018’de finale kalmış ancak SMS oylamasında kaybetmişti.

Acun Ilıcalı 2018 yılındaki Survivor 108. bölümde Katerina ile ilgili çok ilginç bir olayı şu sözlerle aktarmıştı: “Yunan Survivor’ında çok değişik bir durum oluyor o da şu, yarışmacılardan birisi karşı takımdaki erkek yarışmacıyı seçiyor ve büyük bir mücadele oluyor”.

Yeni sezonda Survivor 2019’a ise sonradan katılan yarışmacılardan olan Katerina müthiş performansıyla öne çıktı ve yine finale kadar gelmeyi başardı. Fakat bu kez yarışmayı kazandı ve 100 bin euro ödülünün sahibi olmayı başardı.

Survivor Türkiye Yunanistar’da 307.5 yarışmaya çıktı. Bunlardan 217’sini kazandı, 90.5’ini kaybetti ve 70.57 başarı ortalaması yakaladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler