Ana SayfaÜnlülerSeray Sever Gözyaşlarına Boğuldu...

İlgili Postlar

Seray Sever Gözyaşlarına Boğuldu…

Seray Sever gözyaşlarına boğuldu… Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Seray Sever, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Önceki gün vefat eden Demet Akbağ’ın eşi yapımcı Zafer Çaka’nın ölümüyle derinden sarsılan ünlü oyuncu, duygusal anlar yaşadı. Yıllar önce albüm için girdiği stüdyo kayıtlarının espri konusu olması hakkında konuşan Seray Sever, uzun yıllar şarkı söylemediğini itiraf etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Demet Akbağ’ın Eşi Zafer Çika’nın Öldüğü Kazanın Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Seray Sever gözyaşlarına boğuldu…

Seray Sever gözyaşlarına boğuldu… Bir dönem rol aldığı dizilere damgasını vuran fakat son yıllarda ekranlardan uzak duran Seray Sever, bugün yayınlanan 2. Sayfa programının canlı yayın konuğu oldu.

Önceki gün vefat eden Demet Akbağ’ın eşi yapımcı Zafer Çaka’nın ölümüyle derinden sarsıldığını söyleyen Seray Sever, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Zafer Çika’nın İzmir’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine ünlü yapımcı ile ilgili duygularını ifade eden Seray Sever, “Ben ilk dizimi onlarla yaptım 140 bölüm sürdü. Çocuğun orada düğümlenmiş ve çıkmıyor. Çok acı ve beklenmedik. Çok fenayım gidecektim gidemedim. Demet’e bundan sonra Allah yardımcısı olsun oğluna da sabır versin eskisi gibi olabilir mi bilmiyorum.” sözlerini kullandı.

2. Sayfa programına katılan Seray Sever, geçmişteki görüntülerinin üzerine samimi itiraflarda bulundu.
2. Sayfa programına katılan Seray Sever, geçmişteki görüntülerinin üzerine samimi itiraflarda bulundu.

Seray Sever Kimdir?

Yıldız Tilbe benim için ‘Karga Sesli” dedi

14 yıl önce albüm yapmak için stüdyoya giren ve detone olduğu videosuyla uzun yıllar espri konusu olan Seray Sever, o dönem yaşadıkları ile ilgili şunları söyledi:

“O dönem albüm yapmak için stüdyoya girdim yanımda Sinan Akçıl vardı ve her aşamada destek oldu. Albüm için cebimden 150 bin dolar para harcadım ki şimdilerde stüdyoya girip müzik kaydı yapmak çok kolay sahne kısmına gelince orada da iyi bir vokalist buluyorsunuz ve işler yürüyor. Görüntüleri izleyince ben de çok kötü oldum ancak detone olduğumu izleyince bir günde kurdeşen döktüm ve onun travmasını ancak 10 yılda atlatabildim. O süreçte pek çok önemli isim bana destek oldu ve bu tarz bir durumun herkesin başına gelebileceğini söyledi. Sadece Yıldız Tilbe’yi hatırlıyorum benim için ‘o karga sesli’ şeklinde bir yorumda bulunmuştu.”

Seray Sever, Ali Poyrazoğlu’nun yıllar önce kendisini kucakladığı görüntülerin hatırlatılması üzerine, “Ali Poyrazoğlu bana sarıldı ve kaldırdı o dönemler sert bir tiptim sanırım yaptığım işler fazlaca dikkat çekiyor ve abartılıyordu. O dönem olay çok büyüdü ve kadın hakları dernekleri bile araya girdi ama o bir şov programıydı ve hareketi yapan kişi de Ali Poyrazoğlu ne onun kendisinden söz ettirmeye ihtiyacı var ne de hareketin arkasında başka bir sebep aramaya…” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler