Ana SayfaÜnlülerHatice: Şov Yaptım, Çok da Hoşuma Gitti

İlgili Postlar

Hatice: Şov Yaptım, Çok da Hoşuma Gitti

Hatice: Şov yaptım, çok da hoşuma gitti. Ünlü şarkıcı Hatice, çıktığı gelinlik defilesinde transparan elbisesinin kalçası açarak magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Olay görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Hatice, eleştiriler karşısında yaptığı yeni açıklamada ‘Şov yaptım, çok da hoşuma gitti’ ifadesiyle dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Poposunu İzleyiciye Açan Popçu Hatice’den Şok Açıklama!

Hatice: Şov yaptım, çok da hoşuma gitti

Hatice: Şov yaptım, çok da hoşuma gitti. Ünlü şarkıcı Hatice, geçtiğimiz hafta podyuma çıktığı Muammer Ketenci defilesinde kalçasını açarak büyük dikkat çekmişti.

Sosyal medya hesabından olay yaratan görüntülerini yayınlayan ve “Podyum neymiş! Dünyayı getirin, tozunu attırayım!” notunu ekleyen ünlü şarkıcıya, Muammer Ketenci şu sözlerle tepki göstermişti:

“Ben o an orada değildim. O hareketi yapacağımdan haberim yoktu. Kafamdan vurulmuşa döndüm. O günden beri rahatsızım. Hatice’yi provaya geldiğinde uyardım. Provaya geldiğinde Hatice’yi ikaz ettim kaç kere çünkü transparan bir elbiseydi. Elbiseler oynanıldığı anda Hatice’nin neler yapacağını biliyorsunuz o zıpır bir kız. O da bana ‘Muharrem sen merak etme’ dedi. Bunu gördükten sonra kafamdan vurulmuşa döndüm.

Hatice bunu yapmak istiyorsa ne kadar söylesem de dinlemeyeceğini bilmem lazımdı.  Hatice’ye niye böyle yaptığını sordum. “Ben de podyumda ne yaptığımı bilemedim” dedi. Böyle olaylar olduğu için pişmanım. Dünden beri insanlar Hatice’nin giydiği elbiseyle fotoğraf çektirmeye geliyor. Elbiseyi Hatice’ye vereceğim çıktığı programlarda giysin.” 

Gelinlik defilesinde podyumda yürüyen Hatice, kalçalarını açarak dikkat çekmişti.
Gelinlik defilesinde podyumda yürüyen Hatice, kalçalarını açarak dikkat çekmişti.

Hatice kimdir?

Bu hareketi provalarda yapacağımı zaten söyledim, oradaki herkes biliyordu

Muammer Ketenci’nin kendisi hakkında yaptığı yoruma sinirlenen Hatice, olay yaratan hareketi yapacağını kulisteki herkesin bildiğini ve defalarca prova ettiğini ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

“Samimi gibi görünen samimiyetsiz insanlardan artık midem bulanıyor… Her çağırdıklarında koşa koşa gittiğim keyifli programlar reytingler yağdırdığım programlar ve şahıslar bugün beni kara listeye almışlar, eleştirinin dibine vurmuşlar.

Sebep ailevi sorunlarımın olduğu ve ailemin yanında olmam gerektiği gerçeği anlayışınız mı kurudu vicdanınınz mı körerdi defalarca anlattığım halde bildiğiniz halde hala benim üstüme oynuyorsunuz… Evet şov yaptım çok da hoşuma gitti…

Bu hareketi provalarda yapacağımı zaten söyledim oradaki herkes biliyordu yaptım ve kendi sayfamda paylaştım. Hiçbir yere servis etmedim, ha ettiklerim olmadımı tabi ki oldu yardım konseri çocuklarımıza yönelik sosyal sorumluluk proje ve en son dünya kadınlar günü için hazırladığım anlamlı video hanginiz kaçınız ilgilendiniz…

O pozu tangayla verseydim Türkiye’nin gündemine oturmuştum

Servis ettiğim halde ama haklısınız o pozu tangayla verseydim Türkiye’nin gündemine oturmuştum… Şimdi herkes bir sussun ben aslında bu paylaşımlarımla sizleri ti’ye alıyorum bu ülkede magazin anlayışı malesef bu… Ben gerçekten sizin bahsettiğiniz gibi ucuz bir hareket yaptıysam oradaki seyirci kadınından erkeğine benden daha ahlaksız ki topa tutmak yuhalamak yerine elleri patlayana kadar alkışlamayı ve defilenin bitimine kadar izlemeyi tercih ettiler.”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler