Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı: Evlenmekten Ödüm Kopuyor...

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı: Evlenmekten Ödüm Kopuyor…

Tamer Karadağlı: Evlenmekten ödüm kopuyor… Rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarısı kadar usta bir seslendirme sanatçısı da olan Tamer Karadağlı, 2. Sayfa programının canlı yayın konuğu oldu. Uzun soluklu Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle neredeyse özdeşen ünlü oyuncu, bilinmeyen özel hayatına dair itiraflarda bulundu. Kendisi gibi oyuncu ve seslendirme sanatçısı Arzu Balkan ile 5 yıl evli kalan Karadağlı, bir kez daha nikah masasına oturmaktan korktuğunu söyledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Tamer Karadağlı, Atatürk’ün Sesi Oldu!

Tamer Karadağlı: Evlenmekten ödüm kopuyor…

Tamer Karadağlı: Evlenmekten ödüm kopuyor… Çocuklar Duymasın dizinde canlandırdığı Taş Fırın Haluk karakteriyle çok sevilen oyuncu Tamer Karadağlı, bugün yayınlanan 2. Sayfa programının canlı yayın konuğu oldu.

Oyunculuk dışında seslendirme sanatçısı olarak birçok önemli projede yer alan Tamer Karadağlı, kendisi gibi oyuncu eski eşi Arzu Balkan’la evliliğine dair birçok özel itirafta bulundu.

Arzu Balkan ile 10 yıl birlikte olduktan sonra evlenen ve 5 yıl evli kalan Karadağlı, Balkan’ı evliliğe ikna etmek için uzun süre uğraştığını söyledi.

İşte başarılı sanatçı Tamer Karadağlı’nın canlı yayında anlattıklarından bazı satırbaşları…

Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan çifti, 10 yıl süren ilişkilerinin ardından 5 yıl evli kaldı.
Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan çifti, 10 yıl süren ilişkilerinin ardından 5 yıl evli kaldı.

Tamer Karadağlı kimdir?

İyi ki Arzu ile evlenmişim, iyi ki ondan çocuğum olmuş

-Her zaman söylerim, ‘iyi ki Arzu Balkan ile evlenmişim, iyi ki ondan çocuğum olmuş’ kızım Zeyno çok şanslı ki Arzu gibi bir annesi var. Çok güzel zamanlarımız oldu, çok zor zamanlarımız oldu ama hep birbirimize destek olduk.

-Benim Arzu ile ilişkim çok uzundu, evlenmeden önce 10 sene beraberdik. Arzu her zaman benim yanımdaydı, iyi veya kötü dünde… Şöhret olduktan sonra hiç, ‘artık şöhret oldum, parayı da kazandım hadi başka biriyle olayım’ diye düşünmedim.

-Arzu ile tanıştığımda lise sondaydı… Arkadaşlığımız oraya dayanıyor. O lise sona gidiyordu, ben de üniversiteye gidiyordum. Seslendirme derslerinde tanıştık. Zamanla arkadaşlığımız flörte döndü. Evlendik, sonra da boşandık.

-Evlenmeden önce sevgili olduğumuz dönemde Arzu ile ayrıldık. Üç ay görüşmedik, Arzu o dönem İstanbul’daydı ben de Ankara’da… İstanbul’a geldim Arzu’nun yanına gittim. ‘Tamam, uzatmayalım artık evleniyoruz’ dedim. O da ‘Yok, ne evlenmesi olmaz evlenmiyorum’ dedi ve beni geri çevirdi.

Bir kez daha nikah masasına oturmaktan ödüm kopuyor

-İki ya da üç sene sonra evlendik. Ama ilk başlarda ‘hayır’ı aldım. Biz uzun süre birlikte olduk, çıkma olayımız uzun sürdü. Bayağı uğraştım açıkçası, süründüm demeyeyim ama uğraştım. Bir kez daha nikah masasına oturmaktan ödüm kopuyor…

-Arzu olmasaydı hayatta evlenmezdim. Evlenebileceğim tek insan Arzu’ydu onunla da evlendim zaten. Bir daha olur mu olmaz mı bilmem, ama ikimizin de şu an ayrı hayattı var.

-Kızım da evlenin diye baskı yapmıyor, hatta bize gülüyor, eğleniyor bizimle.

-Kızım Zeyno da seslendirme sanatçısı oldu, dünyaca ünlü bir filmin seslendirmesinde yer alacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler