Ana SayfaÜnlülerAtilla Taş Neden Hapis Cezası Aldı?

İlgili Postlar

Atilla Taş Neden Hapis Cezası Aldı?

Atilla Taş, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin davadan dolayı hapis cezası aldı. Şarkıcı Taş, “FETÖ/PDY örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek” suçundan, 3 yıl 1 ay 15 gün hapse çarptırıldı.

Geçtiğimiz ekim ayında benzer davadan dolayı tahliye olan Atilla Taş hakkında, yeniden hapis cezası kararı verildi. FETÖ medya yapılanmasına ilişkin davada, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Atilla Taş; “Yargı kararıdır saygı duyacağız, ben adalete her zaman inandım, her zaman güveniyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Atilla Taş Neden Hapis Cezası Aldı?

“Muhalefet etmek suçsa ben o kadar suçluyum”

İlgili davadan hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Taş, mahkeme kararının ardından yaptığı basın açıklamasında;

Şimdi yargı kararıdır, sonuçta saygı duyacağız. Ben her zaman söylüyorum, adalete her zaman inandım her zaman güveniyorum. Ben muhalefet ettim, başka hiçbir şey yapmadım. Muhalefet etmek bu ülkede ne kadar suçsa ben o kadar suçluyum başka bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada; benzer davadan tutuklu 19 sanık ile bazı tutuksuz sanıklar ve avukatları arasında ünlü şarkıcı Taş’ta vardı. Atilla Taş, “Anayasayı İhlal” suçundan beraat ederken, “FETÖ/PDY örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler