Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 8. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir'le Selin Arasında Yeni...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 8. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir’le Selin Arasında Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 7. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selin’in ailesi kızlarına süpriz doğum günü yaptıktan sonra memlekete gitmeyi düşünürler. Selin, ailesinin gittiğini zanneder. Demir’le deniz kıyısında otururken telefonunu denize düşürünce, denize atlayıp ayağını incitir. Evdekiler ne Selin’e ne de Demir’e ulaşamazlar. İkili evdeki süprizden habersiz eve döner. Demir’le Selin arasında yeni bir aşk mı doğuyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir’le Selin Arasında Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor!

Her Yerde Sen 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selin, Demir’in babasının geleceğini haber vermek için kaldığı otele gider. O sırada Alara oraya gelir ve Demir’le Selin’i birlikte görünce çok şaşırır. Demir, önemli sorun için görüştüklerini söyler ve Alara’yı gönderir. Selin’in ailesi gece yarısı kızlarının evde olduğunu göremeyince meraklanırlar. Cevapsız aramaları gören Selin, koşarak otelden çıkar. Demir, arkasından gidip Selin’i evine bırakır.

HER YERDE SEN 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selin eve döndüğünde ailesinin merak ettiklerini görünce işle ilgili büyük bir problem olduğunu gitmek zorunda kaldığını söyler. Ertesi gün annesi Selin’e memlekete dönmeye karar verdiklerini söyler. Selin, üzülüp ağlar. Selin’in ailesi memlekete dönmeyip akşam kızlarına süpriz bir doğum günü yapmayı planlar. Firuze hanımlara ve Selin’in iş arkadaşlarına haber verir.

Alara, Demir’i otele kahvaltıya davet eder. Kahvaltıda Alara, iş konuşmak yerine sürekli Selin hakkında konuşmak ister. Selin’i beceriksiz olduğunu ima ettiğinde Demir, iş yerinde karşılaştıkları problemlerde Selin’in yaratıcı zekası sayesinde problemleri çözdüğünden bahseder. Selin’in doğum günü olduğunu öğrenen Alara, Burak’a kendisini davet ettirmeyi başarır ama eve gittiklerinde çok şaşırır.

Selin’le Demir, müşteri görüşmesinden sonra deniz kenarında oturup sohbet ederken, Selin’in telefonu denize düşer. Selin, denize atlayıp telefonu kurtarmaya çalışırken ayağını incitir. Bu arada, arkadaşları doğum günü hazırlıklarını yaparlar. Hemde Demir ve Selin’i durumu anlatmak için ararlar ama ulaşamazlar. Burak, Selin’in evindeki fotoğraf odasından gizlice fotoğrafları alma derdindeyken, Esen hanımda oraya kendisini hatırlatmak için kocaman bir çelenk gönderir. Demir, yürümekte güçlük çeken Selin’e sarılarak eve getirir.

Her Yerde Sen 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin’in Doğum Günü Süprizli Bitecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler