Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin Yıldız'ı Eda Ece Dinlememekten Şikayetçi!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Yıldız’ı Eda Ece Dinlememekten Şikayetçi!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinin yeni sezon bölümlerinin çekimleri başladı. İzleyenlerin merakla beklediği Yasak Elma’nın yeni sezon bölümleri 9 eylül gibi ekranlara gelmesi bekleniyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Yıldız’ı canlandıran Eda Ece, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşarak altına bir not düştü. Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, yorgun olduğu her halinden belli olan paylaşımında dinlememekten şikayet ediyor.

Eda Ece Kimdir ?

Eda Ece Dinlememekten Şikayetçi!

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Yasak Elma, bir aksilik olmazsa 3. sezon bölümleriyle 9 eylül gibi ekranlara gelecek. Yaz boyunca sadece 5 gün tatil yapabildiğinden yakınan Eda Ece, çok yoğun günler yaşadığını paylaşımıyla dile getirdi. ‘ Hayat bana bir nefes aldır. Sonra tümünü alacan zaten’ yazarak bir hayli yorulduğunu ve bunaldığı anlaşılıyor. Paylaştığı fotoğrafta da hayli yorgun görünen güzel oyuncunun takipçilerinden tavsiyelerde bulunan yüzlerce yorum geldi.

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı!

Eda Ece Dinlememekten Şikayetçi

YASAK ELMA 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Halit’le konuşmak için şirkete gider ve kovulmaktan beter olur. Yıldız’ı ağlarken gören Kaya, onu odasına çağırıp konuşur. Yıldız’ın masumiyetine inanan Kaya, kendi ofisinden çıkıp Ender’in ofisine giden Yıldız’ın arkasından gider ve Ender’in yaptığı tüm kumpası onun ağzından duyar. Şahika, abisinin yanına gelir. Kaya, ona olanları anlatır ve Halit beye duyduklarını anlatacağını söyler. Kaya, Halit’e Ender’in Yıldız’a kurduğu tuzağı duyduğunu anlatırken Sevda gelir ve tüm olanları Ender’in planladığını anlatır. Hatta Ender’in verdiği yüz bin lirayı da iade eder.

Halit, Ender’i odasına çağırıp ona şirkete bir daha giremeyeceğini söyleyip kovar. Gitmek istemeyen Ender, güvenliklerin zoruyla şirket dışı edilir. Kaya, Yıldız’a olanları anlatır. Yıldız, Halit’in kendisini aramasını bekler ama aramaz. Yıldız, bu arada Şahika’nın kocasını öldürdüğünü öğrenip Halit’i uyarır.

Yıldız, Halit’in yanına gider. Halit, boşanmakta kararlı olduğunu eşyalarını toplayıp gitmesini söyler. Yıldız, çıkarken Ender gelir. Ender, Yıldız’a, Halit’i değil parasını sevdiğin söyler. Oda, onu öldürüp boğazın sularına atmamak için kendisini tuttuğunu söyler. Şahika, Yiğit’i arayıp Ender’in her şeyi bildiği halde onu istemediğini söyler. Yiğit, hesap sormak için Ender’in karşısına gider ama Ender onu kovar. Ender’e Erim, otururken Erim içeri girer. Ender’in karşısına birisi çıkar ve kafasına sopayla vurur. Ender, boğaza düşer.

Eda Ece: Arkadaşlar bana hiç acımamış

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler