Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 50. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can'la Sanem'in Sahil Romantizmi!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 50. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can’la Sanem’in Sahil Romantizmi!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş’un merakla beklenen 50. yeni bölümü 30 temmuz salı günü ekranlara gelecek. Dizinin final yapmasına son iki bölüm kaldı. Erkenci Kuş’un yeni bölümünde, Can’ın hafızası yerine gelecek. Artık Sanem’i ve onunla yaşadığı büyük aşkı hatırlayan Can, Sanem’e süpriz yapacak.İki aşık, ikisinden başka kimsenin olmadığı bir yerde romantizm yaşayacaklar. Can’la Sanem’in sahil romantizmi bölüme damga vuracak.

Salı Dizileri 2019

Can’la Sanem’in Sahil Romantizmi!

Erkenci Kuş 50. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Can, Sanem’e süpriz yapıp sessiz bir sahile götürür ve kitabını okuduktan sonra her şeyi hatırladığını itiraf eder. Sanem, Can’ın babasıyla konuşmalarına şahit olduktan sonra ona biraz kırgındır ama onu affedip eski günlerdeki gibi romantizm yaşarlar. Orada çok güzel vakit geçiren ikilinin su motorlarının bozulmasıyla o gece sahilde kalmak zorunda kalırlar.

işte Erkenci Kuş 50. bölüm yeni fragmanı…

ERKENCİ KUŞ 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem’le Can tam yakınlaşmaya başlamışken, Leyla’yla Emre gelir. Aziz bey, Can’a yeni bir şeyler hatırlayıp hatırlamadığı sorar. Can, babasına Sanem’le yakınlaştığını ve o sırada Emre’ye Leyla’nın geldiğini ama kalbinde Sanem’e karşı bir şey hissetmediğini söyler. Can’nın bu konuşmalarını duyan Sanem derinden üzülür. Aziz bey daha sonra oğluna her şeyi hatırlayınca Sanem’le yaşadığı şeyin sadece bir aşk değil herkesin ulaşamayacağı tutkulu bir şey olduğunu söyler.

Şirketin düştüğü problemi kendi başına çözmeye çalışan Sanem, ünlü yönetmen Artur Kapella diye bir isim ortaya atar. Sanem, kabul etmez diye müşteriye bol sıfırlı bir rakam teklif eder müşteri de kabul eder. Dünyaca ünlü yönetmeni nasıl bulacakları konusunda hiç bir fikri olmayan Sanem’le Can çözüm yolu bulmaya çalışır. Dünyaca ünlü yönetmene benzeyen bir tiyatrocu bulan ikili, oyuncuya o yönetmeni oynamasını teklif eder. Adam teklifi duyunca düşer bayılır.

Şirkete gelmesi beklenen Asım beyin kızı, yeni sekreter adayıyla karışınca ortalık karışır. Can’la Sanem, Asım beyin kızıyla yemeğe çıkar. Dünyayı gezen ikilinin yanında Sanem kendini kötü hissetmeye başlar ve birazda kızı kıskanır. Sanem, kendi kendine bir karar alır.

 Erkenci Kuş 50. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Can Sanem’e Neden Aşık Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler