teensexonline.com
Ana SayfaKimdirEda Ece Kimdir?

İlgili Postlar

Eda Ece Kimdir?

Magazin gündeminin en çok konuşulan konuşulan ünlüler arasında yer alan  oyuncu Eda Ece kimdir? Nerede doğdu ve kaç yaşında? Beni Böyle Sev, Pis Yedili, İlişki Durumu Karışık, Yasak Elma gibi pek çok projede yer alan Eda Ece, kariyer basamaklarını çıkmaya devam ediyor. İşte Eda Ece’ye dair merak edilen her şey….


Bugün Doğan Ünlüler

Eda Ece Nerede Doğdu?

Eda Ece 20 Haziran 1990, İstanbul’da doğdu.

Eda Ece Kimdir?

Güzel oyuncu Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. 2011 yılında Show Tv’ de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başladı.

Üniversite eğitimini bitirdikten sonra Sanat Tarihi üzerine ders aldı ve bir galeride çalışmaya başladı. Ayrıca okul yıllarında tiyatro kollarına üye olan ve oyunlarda görev alan Eda Ece, bir gün oynamış olduğu bir tiyatro oyununda menajer Tümay Özokur’un dikkati çekerek oyunculuk teklifleri almıştır.

2013 yılında Kızım İçin sinema filminde oynadı. TRT 1′ da yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dahil olmuştur. 2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde oynadı ve Show TV’ de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynadı. 2016 yılında Kocan Kodar Konuş: Diriliş sinema filminde ve Görümce sinema filminde oynadı. Mahrumlar adlı televizyon filminde oynadı ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul adlı sinema filminde rol aldı. Şu sıralar ise ekranda fenomen olan Yasak Elma dizinde başrollerde rol alıyor. Güzel oyuncu başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor.

YER ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER

Kızım İçin
Kocan Kadar Konuş
Kocan Kadar Konuş: Diriliş
Görümce
Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul
Hayat Bilgisi
Pis Yedili
Beni Böyle Sev
İlişki Durumu: Karışık
Yasak Elma

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler