Ana SayfaDedikoduEda Ece: Arkadaşlar bana hiç acımamış

İlgili Postlar

Eda Ece: Arkadaşlar bana hiç acımamış

Güzel oyuncu geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Çeşme tatilinde görüntülenmişti. Tatilini bitirip İstanbul’a döndü. Eda Ece önceki gün rol aldığı ‘Yasak Elma’ dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile Cihangir’deydi.

Eda Ece Kimdir ?

Bir mekanda arkadaşlarıyla oturan Eda Ece, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tatiline kısa süreliğine ara verip İstanbul’a döndüğünü söyleyen Eda Ece, ‘Yasak Elma’ dizisinin yeni sezon çekimlerinin 20 Ağustos’ta başlayacağını belirtti. Seyircilerin diziyi sevdiğini ifade eden Ece, “Çok güzel tepkiler alıyoruz. İnsanlar diziyi sevdi. Karakterim kötü ama kızı sevdiler. İzleyenlerin hoşuna gidiyor” dedi. Sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikteliği hatırlatılan Eda Ece, “İlişkiniz ne zaman başladı?” şeklindeki soruya “Çok olmadı. Her şeyi sizinle beraber yaşıyoruz.” diyerek yanıt verdi.

Eda Ece Erkek Arkadaşıyla Görüntülendi!

Eda Ece: Arkadaşlar bana hiç acımamış

“KİLOLU ÇIKMIŞIM”

Eda Ece Çeşme’de çekilen bikinili görüntülerinden dolayı sitem etti. Eda Ece, “Bir süre fotoğrafımı çekmişler. İnsan zayıf bir tanesini seçer. Beni bitirdiler. 4 tane bikini giydim üşüdüm. Birinde mayo giyeyim dedim. Onu çekmişler. Kilolu çıkmışım. Arkadaşlar bana hiç acımamış. ‘Kilo aldı. Saldı’ diye haberler çıktı” diye konuştu. Sosyal medyanın yeni akımı olan yaşlandırma akımı hakkındaki düşünceleri sorulan Ece, “Bilgim yok, nasıl bir şey ki! Henüz yapmadım. Ne ölümden ne yaşlanmaktan korkuyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler