Ana SayfaDedikoduEda Ece Erkek Arkadaşıyla Görüntülendi!

İlgili Postlar

Eda Ece Erkek Arkadaşıyla Görüntülendi!

Yasak Elma’nın sevilen oyuncusu Eda Ece erkek arkadaşıyla görüntülendi. Geçtiğimiz gün bir mekandan çıkarken görüntülenen çift kameraları karşılarında görünce gerildi. Özel hayatını gözlerden uzak tutmaya çalışan Eda Ece yakalanınca panikledi mi? İşte Eda Ece ve erkek arkadaşı hakkında haberin detayları;

Özel Hayatını Gözlerden Uzak Tutmaya Çalışıyor

Son senelerde yıldızı parlayan ünlü oyuncu Eda Ece, özel hayatını gözlerden her zaman uzak tutmaya çalışmıştı. Özel yaşamıyla değil projeleriyle gündeme gelmek isteyen oyuncunun ise son dizisi “Yasak Elma” olay örgüsü ve entrikalarıyla izleyicisinden büyük bir beğeni gördü.

Yasak Elma’nın Yayın Tarihini Oyuncu Eda Ece Duyurdu!

“Zeki İnsan Severim”

Geçtiğimiz aylarda bir röportaj veren Eda Ece, özel hayat sorusuna herkesi şaşırtan bir yanıt vermişti. Hayatında biri olup olmadığı sorusunu yanıtlamamayı tercih eden ünlü oyuncu, “Nasıl birine aşık olursunuz?” sorusuna karşılık, “Zeki insanlara her zaman hayranlık duyarım.” yanıtını vermiş ve hayatında birinin olup olmadığı kısmını açık bırakmıştı.

Eda Ece Erkek Arkadaşıyla Görüntülendi!

Dizisinin çekimleri sona eren Eda Ece geçirdiği yoğun sezonun üzerine Alaçatı’ya tatile gitmişti. Ünlü oyuncu Alaçatı’da bir mekandan çıkarken Buğrahan Tuncer ile el ele görüntülendi. Mekan çıkışı karşısında kameraları gören çift bir anda gerilerek kendilerine yöneltilen soruları yanıtlamamakla birlikte, mekan çıkışı birbirlerinden ayrılarak farklı noktaları gitmeyi çektiler. İkilinin bu tavrı ise aralarında bir şeyler olduğunu destekleyen bir hareket olarak yorumlandı.

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece Erkek Arkadaşıyla Görüntülendi!
Eda Ece Erkek Arkadaşıyla

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler