Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa'nın Bodrum İstanbul Trafiği

İlgili Postlar

Nilay Dorsa’nın Bodrum İstanbul Trafiği

Model ve mankenliğinin yanı sıra şarkıcılık kariyerine başlayan ve ”Caka’ isimli şarkısıyla hızlı bir çıkış yakalayan güzel şarkıcı Nilay Dorsa şarkısının tanıtımını Bodrum’da yaptı.

Sevenleriyle Kavuştu!

Sahneye çıktığı mekanın işletmeciliğini Erkan Kara’nın mekanında yaptı. Nilay Dorsa Bodrum’un eğlence mekanı Fink’de sevenleriyle buluştu. Lansman gecesinde dostlarının katılımıyla birlikte harika dakikalar yaşatan Nilay Dorsa sevenlerini eğlendirdi. Nilay Dorsa bu sene yaz sezonunu denizde değil sahnede açmış oldu. Özel hayatı olmadığını söyleyen Dorsa bunda mutlu olduğunu belirterek sevenleriyle çok mutlu olduğunu söyledi.

Nilay Dorsa kimdir?

Her İlde Lansman Gerçekleştirme Arzusu

Her ilde bir lansman gerçekleştirmek arzusu olduğunu dile getiren Nilay Dorsa “Şarkımın çok sevilmesi bana işimde inanılmaz bir hırs aşıladı, bundan sonra bu şevk beni durdurmaz” dedi. Caka isimli şarkısıyla ün salan Nilay Dorsa sahne koşuşturması içinde gidip geliyor. Bodrum’da sahne aldıktan sonra İstanbul’da Asmalı Mescitte Moon Pera sahnesinde konser verdi. İstanbul ve Bodrum arasında koşturan güzel şarkıcı bundan çok keyif aldığını belirtiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler