Ana SayfaDedikoduDemet Akalın ve Okan Kurt Fitili Ateşledi!

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Okan Kurt Fitili Ateşledi!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene Demet Akalın ve Okan Kurt çifti 6 senelik evliliklerini yaşadıkları uzlaşmazlıklar nedeniyle bitirme kararı almıştı. Uzun süre yan yana gelmedikten sonra, son dönemlerde sık sık bir araya gelen Demet Akalın ve Okan Kurt fitili ateşledi. İşte ikilinin arasında yaşananların detayları;

6 Senelik Evlilik 10 Dakikada Bitti

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, 6 senelik evliliklerini 10 dakika içerisinde sonlandırmışlardı. Anlaşmalı olarak boşanan çift, maddi nedenlerden dolayı yaşadıkları sıkıntılardan dolayı boşanma kararı almış ve tepki çekmişti. Demet Akalın ise boşanma ile ilgili olarak “Herkes her şeyi düşünebilir sıkıntı yok bana sevenlerimin duası yeter sağolun.” açıklamasında bulunmuştu.

Boşandıktan 2 Ay Sonra Barışan Demet Akalın İle Okan Kurt!

Boşanma Formalite Mi?

Geçtiğimiz sene ayrılan Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, uzun bir süre yan yana gelmemişti. Ancak ikilinin bu dargınlığı, Mayıs ayındaki Maldivler tatilinde bir kenara bırakması üzerine, yan yana samimi pozlar vermesi gözlerden kaçmadı. O günden sonra sosyal medyada sık sık yan yana olan ikilinin boşanmasının formalite olduğu iddia edildi.

Okan Kurt Kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt Fitili Ateşledi!

Geçtiğimiz gün Okan Kurt sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaşarak “Bıyık candır.” açıklaması yapması üzerine, Demet Akalın‘dan şaşırtıcı bir yanıt geldi. Sosyal medya hesabından “E biz dedik yapmadın. Acaba kimin sözünü dinledin? Hayırdır oğlum, yeni bir bela spor hocası daha mı akıl veriyor.” göndermesini yapması Demet Akalın’ın kıskandığı yönünde iddialar çıkmasına neden olurken, Okan Kurt’tan ise “Hayatta yalanla işim olmaz biliyorsun minik.” yanıtı gelmesi, ikili arasında yeniden bir aşkın alevlenmek üzere olduğunu düşündürdü.

Demet Akalın Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler