Ana SayfaÜnlülerBerkay'dan Şerit İhlaline Açıklama!

İlgili Postlar

Berkay’dan Şerit İhlaline Açıklama!

Emniyet şeridinden geçerken  görüntülenen ünlü şarkıcı şarkıcı Berkay’a bir sürücü video çekerek tepki göstermişti. Bu duruma karşı Berkay kendini yaptığı açıklamalarla savundu.

Yaptığım Hatayı Savunacak Kadar Eğitimsiz Değilim!

Eşi Özlem Ada Şahin’le birlikte görüntülenen Berkay’a gazeteciler emniyet şeridini ihlal ettiğini hatırlatınca şu sözleri söyledi: ”Abi şimdi yaptığım hatayı savunacak kadar eğitimsiz değilim. O bir hata ama şöyle bir şey söz konusu. O gün biz Özlem’le evimizde değildik. Arya’nın da süt ve süt ürünlerine alerjisi var. Özlem’in annesi bizdeydi. Bize fotoğraf attı. Yüzünün bir tarafı kızarmış sanırım sütlü bir şey yedi. O şeridi kullanmak zorunda kaldık.” dedi.

Berkay’dan eşine fiyatı dudak uçuklatan lüks hediye

”Yine Olsa Yine Yaparım”

Berkay çok acil bir durum olduğunu ve o an çocuğuna ulaşması gerektiği açıklamasını yaparken sözlerine şöyle devam etti:”Allah korusun acil bir durum olabilir evladımla ilgili bize yardımcı olabilir misiniz” diye. Ben de acil bir durum için kullandım. Ha bu arada doğru olduğunu söylemiyorum ama bir daha olsa bir daha yaparım. Çünkü o an evladıma ulaşmam lazımdı. Annesi de ben de son derece panik haldeydik. Allah da kimseye böyle panik anları yaşatmasın” diyerek açıklamada bulundu.

Şarkıcı Berkay’ın eşi kızının mevlidinde mini elbise giydi, eleştiri oklarının hedefi oldu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler