Ana SayfaÜnlülerBerkay'dan eşine fiyatı dudak uçuklatan lüks hediye

İlgili Postlar

Berkay’dan eşine fiyatı dudak uçuklatan lüks hediye

Berkay’dan eşine fiyatı dudak uçuklatan lüks hediye. Ünlü popçu Berkay’ın, eşi Özlem Ada Şahin’e aldığı hediyenin fiyatı ile dudak uçuklattı. Berkay, eşine lüks bir cip aldı. Cipin fiyatı şoke etti. Detaylar haberimizde…

Berkay, Sahne Alacağı Mekan Sahibi ile Birbirine Girdi!

Berkay’dan eşi Özlem Ada Şahin’e lüks hediye

Popçu Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin evliliklerinin ikinci yıl dönümünü kutluyor. İki yıl önce dünya evine giren ve minik bir kız çocukları dünyaya gelen Berkay ve Özlem Ada Şahin çifti, aşklarını doyasıya yaşamaya devam ediyor.

Berkay Şahin kimdir?

Canım eşim Özlem’e hediye aldım

Ünlü şarkıcı Berkay, lüks bir cip ile Nişantaşı’nda basın mensuplarının objektifine yansıdı. Berkay, aracı yeni aldığını vurgulayarak “Aracı çok yeni aldım, ama kendim için değil. Canım eşim Özlem’e hediye aldım. Şimdi ona götürüyorum, sürpriz olacak.” diye konuştu.

Özlem Katipoğlu kimdir?

Lüks cipin fiyatı şoke etti

Berkay’ın, eşi Özlem Ada Şahin’e evlilik yıl dönümü hediyesi olarak aldığı lüks cipin fiyatının 350 bin Euro yani yaklaşık 2 milyon 400 bin lira olduğu öğrenildi.

İşte Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e aldığı lüks cip

Berkay, son olarak geçtiğimiz günlerde sahne alacağı bir mekanın sahibi ile kavga ettiği haberleri ile gündeme gelmişti. Berkay’ın, önceden çalıştığı menajeri Özgür Aras’ın iki farklı yere aynı gün için anlaşma yapması ile sıkıntı yaşayan mekan sahibi “Uçak biletlerini 2 gün önce aldırıp geleceğim demedin mi? Ayrıca resmi hesaba paranı yatırdık gelmeyeceksen 1 hafta önce iptal ederdik. Şimdi ben insanlara ne diyeceğim?” diye Berkay’a ateş püskürdü. Berkay, sosyal medya hesabından “12 Ağustos Pazar günü Ankara Winner İncek’de gerçekleşecek konserimi eski booking firmamın aynı güne iki iş almasından dolayı maalesef iptal etmek zorunda kaldım. Yakın bir tarihte buluşmak üzere” şeklinde bir paylaşım yaparak durumu açıkladı. Mekan sahibi, bunun üzerine “12 Ağustos Pazar günü Winner İncek sahnesinde gerçekleşecek olan Berkay konserimiz, Berkay Bey’in ekibinin hataları ve ihmalleri sonucu, farklı illerdeki konserlerinin çakışması sebebi ile iptal edilmiştir. Berkay ve profesyonellikten uzak ekibinin yarattığı bu olumsuzluktan dolayı, bilet satın alan 4 bin kişiden ve tüm misafirlerimizden özür dileriz. Selin’in ciğeri varmış delikanlıyım diye ortada gezenlere inat.” şeklinde açıklama yayınladı. Berkay da, “Bekliyorum ciğeri büyük kardeşim. direk bana ulaş. Lütfen! Haa tekrar yazıyorum insanları biz yanlış yapmışız gibi benim ve ekibimin üstüne salan kişilerle de her yerde sonuna kadar mücadelemi vereceğim. Hukuksal! Biz 27 kişi buradan ekmek yiyoruz, kimse bize çamur atamaz. İşi satan Haluk Şentürk, işi alan sizin ile anlaşan Özgür Aras, konser takvimini yeni firmamıza 14 Ağustos olarak aktaran Berkan Cönger ben ve ekip arkadaşlarım bu işin gram kenarında köşesinde yokuz. Ama sende ki ciğeri tartmadan ölmem bil!” diye yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler