Ana SayfaÜnlülerİrem Sak ve Edis aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

İlgili Postlar

İrem Sak ve Edis aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

İrem Sak ve Edis aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi! İrem Sak ve Edis’in aşk yaşamaya başladıkları haberleri gündemde bomba etkisi yaratırken, ilk açıklama geldi. Edis ve İrem Sak sevgili mi? Ünlü ikili aşk mı yaşıyor? Detaylar haberimizde…

İrem Sak Telefon Bağımlısı Çıktı!

Edis ve İrem Sak aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemi bomba bir haber ile sarsıldı. Ünlü şarkıcı Edis ve ünlü oyuncu İrem Sak’ın aşk yaşadığı iddia edildi. İrem Sak, Harbiye’de konser veren Edis’in dinlemeye gidenler arasındaydı. Sak, Edis’i en ön sıralardan izledi ve ünlü şarkıcı aşk şarkılarını seslendirirken kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı. Edis de, konserin ertesi günü sosyal medya hesabından konser sonrasında İrem Sak ile birlikte çekilmiş pozunu paylaştı. Bu paylaşımlar, “İrem Sak ve Edis aşk mı yaşıyor?” dedikodularının gündeme gelmesine neden oldu.

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak’tan Edis açıklaması

İrem Sak, Edis ile aşk yaşadığı dedikoduları hakkında açıklama yaptı. Sak, “Önceki gün görüntülenen İrem Sak aşk iddialarına şöyle yanıt verdi: “Kariyerimde çıkan en güzel yalan haber. Keyifle okudum. Edis’in hayranıyım. İnsanın hayran olduğu bir kişiyle haberinin çıkması güzel ama haberler yalan. Aramızda aşk yok.” şeklinde açıklama yaparak dedikoduların yalan olduğunu ifade etti.

Edis Görgülü kimdir?

İrem Sak ve Edis’in aşk yaşamaya başladıkları haberleri gündemde bomba etkisi yaratırken, ilk açıklama geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler