Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya: "Yok artık! Bu kadar da değil. Buna kimse inanmaz"

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya: “Yok artık! Bu kadar da değil. Buna kimse inanmaz”

Serenay Sarıkaya: “Yok artık! Bu kadar da değil. Buna kimse inanmaz”! Serenay Sarıkaya kendi hakkında çıkan haberlere işte böyle cevap verdi.

27 yaşındaki genç oyuncu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz aylarda yine kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bursin ile 3,5 yıl süren birliktelik sonrası yollarını ayırmıştı. Serenay Sarıkaya kendi hakkında çıkan asılsız haberlere ve karalama kampanyalarına karşın sosyal medya platformu Instagram’ın hikaye bölümünden bir açıklama da bulundu.

“Gerekeni Yapmak Zorundayım…”

Gerekeni yapmak zorunda olduğunu dile getiren Serenay Sarıkaya:

“İnanmayacaksınız ama yalnızım ve çooook mutluyum. Siz, hakkımda her gün aslı astarı olmayan, saygısız ve hadsiz haberler uydurmaya devam ederken, ben genç bir kadın olarak yapılan saldırılara rağmen hala ayaklarımın üzerinde sağlam durmaya çalışıyorum.” dedi.

“Yok Artık! Bu Kadar da Değil”

Sarıkaya kendi hakkında yazılan haberler hakkında gelinen noktan inanılır gibi değil diyen:

“Yok artık ! Bu kadar da değil. Buna kimse inanmaz’ derken; siz algı yönetimi ile ismimi karalamaya ve bundan en ufak bir rahatsızlık duymamaya devam ediyorsunuz. Gelinen nokta inanılır gibi değil. Saygı ve anlayış rica etmiştim sizden. Ancak bunu hala bu zamanda başaramıyorsak ben de gerekeni yapmak, hakkımda çıkan bu gerçek dışı, dayanaksız ve çirkin dedikoduların haberleştirilmesi karşısında hukuksal süreci başlatmak zorundayım. Bundan sonra duruşum bu yöndedir. Bilgilerinize…” şeklinde konuştu.

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya’ya Mesaj Verdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler