Ana SayfaÜnlülerBeren Saat Yardım Kampanyası İçin Paylaşım Yaptı Yanlış Anlaşıldı!

İlgili Postlar

Beren Saat Yardım Kampanyası İçin Paylaşım Yaptı Yanlış Anlaşıldı!

Şu sıralar eşi Kenan Doğulu ile boşanacakları dedikoduları çıkmasının ardından magazin gündeminden hiç düşmeyen Beren Saat, LÖSEV yardım kampanyası için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Güzel oyuncunun, paylaşımına sert bir yorum yapan takipçisine cevabı gecikmedi. Beren Saat yaptığı paylaşımla yanlış anlaşılınca verdiği cevapla kendisini eleştiren takipçisine uyarıda bulundu.

Beren Saat Kimdir?

Beren Saat Yanlış Anlaşıldı!

Sosyal sorumluluk projelerinde yoğun bir şekilde yer alan güzel oyuncu Beren Saat, bugün LÖSEV’e kurban bayramında yardım edilmesi için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımına, ‘Her kurban bir can’ yazarak LÖSEV’e destek veren sanatçının paylaşımı bir takipçisi tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Güzel oyuncu kendisini eleştiren takipçisine, okuduğunu anlama uyarısında bulundu.

İşte Beren Saat’in o paylaşımı..

Beren Saat Yanlış Anlaşıldı
ÖNCE OKUYALIM LÜTFEN!

Saat’in LÖSEV için yardım çağrısına bir takipçisi; ” Bu paylaşımı yaptığınıza inanamıyorum. Bir can gitsin, diğeri mi kurtulsun? Bu kadar saçma bir kampanyaya destek vermiş olmanız, çevreci duruşunuzla çelişiyor sanki” yorumunda bulununca Beren Saat’den cevap gecikmedi.

Beren Saat Yanlış Anlaşıldı

 

Güzel oyuncu, bu yoruma biraz sinirlenerek, kurban kesimi bedelinin lösemili çocukların tedavisine bağışlama sürecinin neresinde bir can gittiğini yazarak. Takipçisine okuma uyarısında bulundu.

35 yaşındaki güzel oyuncu Beren Saat, televizyonda yayınlanan bir yarışma programıyla fark edilmiş, 2004 yılında ‘Aşkımızda Ölüm Var ‘ dizisinde,  2005 yılında ‘Aşka Sürgün’isimli dizilerde rol almıştı. Ancak onun yıldızının parlaması ‘Hatırla Sevgilim’ dizisiyle olmuştu. 2010 yılında ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisi ile artık ekranların aranan yüzleri arasında yerini aldı.

10 yıl önce usta oyuncuların bir araya geldiği, ‘Aşkı Memnu’ ile şöhretine şöhret katmış dizinin tekrarları hala ilk günkü gibi heyecanla izlenmeye devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinde de oynayan Beren Saat, İntikam dizisiyle de çok ses getirmişti. Şimdilerde Netflix’de yayınlanacak olan bir dizinin çekim aşamasında olan oyuncunun bu dizisi de büyük ses getirmesi bekleniyor. Atiye isimli özel güçleri olan bir kadını canlandırdığı dizi, tüm dünyada aynı anda yayınlanacak.

Kenan Doğulu ile olan evliliklerinde sorun yaşayan oyuncunun boşanma aşamasında olmadığı ama ikili arasında sorunların olduğu biliniyor.

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Boşanma Sinyali!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler