Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 9. Bölüm Fragmanı İzle! Suna Kıskançlık Krizlerinde!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 9. Bölüm Fragmanı İzle! Suna Kıskançlık Krizlerinde!

Benim Tatlı Yalanım 9. yeni bölümü ile 8 Ağustos perşembe günü Satar Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Suna, Nejat’a aşık olduğunu fark ettikten sonra ondan uzak durmaya çalışır. Nejat ise Suna’nın bu tutumuna bir anlam veremez. Kayra’nın yazdığı kağıdı bulan Nejat, Suna’ya evlilik oyununu devam ettirmeyi teklif eder. Pes eden Suna, Hande’nin Nejat’a yaklaşmasına izin verir. Hande’nin kendi sözleriyle Nejat’a ilanı aşk ettiğini duyan Suna, bu seferde kıskanmaya başlar. Suna kıskançlık krizlerinde..

Perşembe Dizileri 2019

Suna Kıskançlık Krizlerinde!

Benim Tatlı Yalanım 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Suna, Nejat’la Hande’nin beraber olup olmadıklarını merak etmeye başlar. Hayri’ye onların birlikte olup olmadığını merak ettiğini söyler ama Hayri’den bir cevap alamaz. Merakını yenemeyen Suna, merdiven dayayıp yukarı çıkarak onları gözetlemeye çalışırken Hande’ye yakalanır. Hande’ye Nejat’la arasının nasıl olduğunu soran Suna, Nejat’a kendi cümleleriyle ilanı aşk etmesini yüzüne vurur. Nejat’ın eline geçen mektup Suna’nın mektubu mu?

İşte Benim Tatlı Yalanım 9. bölüm fragmanı…

 

BENİM TATLI YALANIM 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat, Suna’yı yemeğe çıkarıp konuşmak ister. Suna, notu okuduğunu düşünerek utanır. Ama Nejat, Suna’nın değil Kayra’nın notunu bulmuştur. Annesinden ve babasından hiç ayrılmamayı dileyen Kayra’nın notuna Nejat çok üzülür ve Suna’dan evlilik oyununu sürdürmeyi teklif eder. Suna, o an için kabul eder. Eve geldiklerinde Kayra’nın bu haberi öğrendiğinde nasıl sevineceğini konuşurken Suna, ‘Canem kızım benim’ deyince Nejat çok duygulanır ve Suna’ya sarılıp ağlar.

Saniye, Suna’nın evlilik oyununu devam ettirmesine karşı çıkar. Suna’nın notu Hayri’nin eline geçer. Hayri, notu göstererek insanların iki şeyi saklayamadığını bir sarhoş olduklarını, ikinciside aşık olduklarını der ve bunu bir an evvel Nejat’a açıklamasını söyler. Suna, Nejat’a teklifini kabul edemeyeceğini söyleyip eve gider. Nejat, Suna’yı mutlu etmek için bir hayalini gerçekleştirmek ister ve annesinin muhallebici dükkanını satın alır.

Suna, Hande’yle konuşup kendisine verdiği saati verir ve artık Nejat’ı sevmediğinden emin olduğunu söyler. Nejat, Suna’yı muhallebici dükkanına götürür. Ama Suna, kabul etmeyeceğini söyleyip gider. Sahilde ağlarken Berrin hanım yanına gelir ve dertleşirler. Suna, eve döndüğünde Hande’nin kendi sözleriyle Nejat’a ilanı aşk edip onu öptüğünü görür.

Benim Tatlı Yalanım 9. Bölüm İlk Sahne İzle! Hande’nin Aşk İlanına Nejat Ne Diyecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler