Ana SayfaDedikoduAdriana Lima Sevgili Tarafından Aldatıldı Mı?

İlgili Postlar

Adriana Lima Sevgili Tarafından Aldatıldı Mı?

Adriana Lima geçtiğimiz ay Türk iş adamı Emir Uyar ile Mikonob’ta el ele görüntülendikten sonra ikili arasında ilişki resmen ilan edilmişti. Ünlü top motel Lima’nın Metin Hara ile birlikteliğine son vermesinden 6 ay sonra yine bir Türk’le sevgili olması dünya magazinin de gündemine oturmuştu. Emir Uyar, geçtiğimiz günlerde Bebek’te bir modelle görüntülendi. Adriana Lima sevgilisi tarafından aldatıldı mı? Yoksa çiçeği burnunda iki sevgili ayrıldı mı? Detaylar haberimizde…

Adriana Lima Kimdir?

Adriana Lima Aldatıldı Mı?

38 yaşındaki ünlü top model Adriana Lima, uzun bir ilişki yaşadığı Metin Hara’dan ayrıldıktan sonra, gönlünü yine bir Türk’e kaptırdı. Türk iş adamı Emir Uyar ile geçtiğimiz ay Mikonos’ta birlikte görüntülenen Lima aşklarını da ilan etmişlerdi. Ama ikilinin görüntülenmesinden sonra Emir Uyar’ın annesi Sevim Uyar, oğlunun Adriana Lima ile yaşamış olduğu ilişkiye pek de sıcak bakmadığı öğrenilmişti.

Geçtiğimiz gün Emir Duyar, Bebek’te yine bir model olan Caroline Daur ile objektiflere yakalandı. Emir Uyar’a Lima hakkında soru sorulunca ünlü iş adamı bu konuda konuşmak istemedi. İki çocuk annesi Lima’nin genç sevgilisiyle arasında neler oluyor merak konusu oldu.

İşte Emir Uyar’la görüntülenen model Carıline Daur…

Adriana Lima Aldatıldı Mı

Adriana Lima ile Tür iş adamı Emir Uyar ilişkisi geçtiğimiz ay magazin gündemine bomba gibi oturmuştu. Sevim Uyar oğlunun 5 yıllık sevgilisinden ayrıldıktan sonra 2 çocuk annesi, 38 yaşındaki mankenle aşk yaşadığını, Yunan adası Mykonos’ta birlikte tatil yaptıklarını gazetelerden öğrenmiş, hem şaşırmış hem de çok üzülmüştü. Mikonos tatilinden hemen sonra Emir Uyar’ın sevgilisi Adriana Lima’yı annesi Sevim Uyar’la tanıştıracağı dedikoduları hızla yayılmış ancak iddiaya göre Sevim Uyar bu tanışmaya sıcak bakmadığı öğrenilmişti.

EMİR UYAR LİMA HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMEDİ!

Emir Uyar’ın bir modelle Bebek’te görüntülenmesinden sonra ilk akıllara gelen soru Adriana Lima yine mi aldatıldı oldu. Lima, eşinden aldatıldığı için ayrıldığı biliniyor. Uyar,  magazincilere Caroline Daur ile  arkadaş olduklarını iş için bir araya geldiklerini söyledi. Ancak Adriana Lima ile olan ilişkisi hakkında sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

Adriana Lima: “Hala Aktifim”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler