Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Sigara Ve Alkol İçerek RTÜK'e Gönderme Yaptı!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Sigara Ve Alkol İçerek RTÜK’e Gönderme Yaptı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden hiç düşmezken, dün sosyal medya hesabından herkesi şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Önce kimse anlam veremedi. Ünlü komedyenin efkarlarlandığını zanneden oldu. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Cem Yılmaz’ın aslında alkol ve sigara içerek RTÜK’e gönderme yaptığı anlaşıldı. Bir çok ünlü isminde yorum yaptığı görülen paylaşım saatler içinde yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Cem Yılmaz Kimdir ?

Cem Yılmaz RTÜK’e Gönderme Yaptı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından sigara ve rakı içerek çektiği videoyu Netflix üzerinden RTÜK’e gönderme yaptı. Instagram hesabından sigara ve alkol içtiği anların videosunu yayınlayan Cem Yılmaz, “Bu akşam Netflix’te 22.00 de ‘Düşkünüm Sana” ifadelerini kullanarak yayınladı. Yılmaz’ın o çok konuşulacak videosu başta takipçileri olmak üzere birçok ünlü tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte Cem Yılmaz’ın o çok konuşulan videosu…

https://youtu.be/sy_igfvS5VA

RTÜK NETFLİX İLE NE KARAR VERMİŞTİ?

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yüzbinlerce üyesi olan Netflix, Resmi Gazetede yayınlanan yeni yönetmeliğe göre artık denetim altında olacak. Radyo, Televizyon ve isteğe bağlı yayınların İnternet ortamından sunumu hakkında yeni yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı ve Yönetmeliğe göre; Yayınlarını internet üzerinde sunmak isteyen medya hizmet sağlayıcılarının bundan sonra RTÜK’ten yayın lisansı alması gerekmekte.

Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların İnternet Ortamından Sunumu Hakkındaki Yönetmelik, RTÜK’ün bu hafta içinde yaptığı toplantıda oy çokluğuyla kabul edildi. İkisi geçici olan toplam 26 maddeden oluşan yönetmelik, Mart ayında yapılan yasal değişikliklerin uygulama çerçevesini belirliyor ve internet üzerinden yapılan radyo ve televizyon yayını yapan kuruluşları ile isteğe bağlı (on demand) olarak tanımlanan izleyicinin istediği içeriği istediği zaman izleyebildiği platformlarla ilgili düzenlemeleri içermekte.

YÖNETMELİK NELERİ KAPSAMAKTA!

RTÜK’ün internetteki her türlü yayını denetleyecek ve cezalandırmasına olanak tanıyan yönetmelik ile internet ortamında düzenli olarak yapılan her türlü yayın, dizi, film, televizyonlardaki dizilerin internet üzerinde yapılan yayını dahil, bireysel TV ağı girişimleri ve yurttaş haberciliği de denetim kapsamına alındı.

Tesettürlüleri otele aldırmadığı iddia edilen Cem Yılmaz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler