Ana SayfaÜnlülerJennifer Lopez'in Antalya'da Yapacağı Konser Biletleri Şimdiden Tükendi!

İlgili Postlar

Jennifer Lopez’in Antalya’da Yapacağı Konser Biletleri Şimdiden Tükendi!

Dünyaca ünlü şarkıcı ve aynı zamanda Holywood filmlerinin aranan oyuncuların kalçalarıyla ünlü Jennifer Lopez, yarın Antalya’da yapacağı konser için Türkiye’ye geliyor. Jennifer Lopez’in yapacağı konser biletleri 2 gün öncesinden tükendi. Türkiye’de de büyük hayran kitlesi olan Jennifer Lopez’i dinlemek isteyenler dudak uçuklatan fiyatlar ödeyerek onu görüp izleyebilecekler. Detaylar haberimizde…

Jennifer Lopez’in Taytlarının Sırrı Ne!

Jennifer Lopez’in Konser Biletleri Şimdiden Tükendi!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, ‘It’s My Party’ turnesi kapsamında, 6 Ağustos Salı günü Antalya’nın Serik ilçesine bağlı turizm beldesi Belek’te konser verecek. Ünlü şarkıcının konseri Regnum Carya Otel’de olacak. Sahnede yaklaşık iki saat kalması beklenen Lopez’i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin lira ödeyecek. Locadan dinlemek isteyenler ise 50 bin euro ödeyeceği öğrenildi. Fiyatların bu kadar uçuk olmasına rağmen iki gün kala Lopez’in tüm konser biletleri tükendi.

Jennifer Lopez'in Konser Biletleri Şimdiden Tükendi

LOPEZ’İN ÖZEL MİSAFİRİ KİM KARDASHİAN OLACAK!

Jennifer Lopez’i locadan izlemek isteyenler için 28 adet loca ayarlandı. 50 bin euroluk locaları bile tükenen konsere Lopez’in özel misafiri olarak Kim Kardashian’da gelecek. Türk sanatçılarında büyük ilgi gösterdiği konsere, Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Pelin Anıl Akil çifti, Enis Arıkan, Aslı Kızmaz gibi isimlerin katılacağı bekleniyor.

JENNİFER LOPEZ ANTALYA’DA ÜÇ GECE GEÇİRECEK!

6 Ağustos salı günü sahneye çıkacak olan Lopez, yarın Antalya’ya gelecek. Antalya’da üç gün geçirecek olan Lopez, özel havuzlu, 5 yatak odalı, helikopter pisti bulunan, kurşungeçirmez canla kaplı olan 3 katlı villada kalacak. Lopez, 90 kişilik ekibi ile birlikte 2 özel uçakla gelecek. Türkiye’den de 60 kişilik ekibin katılımı ile 150 kişilik teknik ekip ünlü sanatçının konserinde görev almak üzere hazırlanacak.

Lopez, normalde her konserinde 70 veya 80 ışık talep ederken, Antalya konseri için 800 ışık talebinde bulundu.

JENNİFER LOPEZ’İN KONSER YAPACAĞI OTELDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI!

Konsere iki gün kala tüm biletleri tükenen Lopez’in konseri Regnum Carya Otel’de olacak. Lopez’in kalacağı villa ile konser alanında hummalı bir çalışma devam ettiği öğrenildi. Işık sistemlerinin ve kurulumların özel olarak ayarlandığı otel yönetimi tarafından açıklandı. Otelin süslemeleri için Isparta’dan özel güller getirildiği duyumlarımız arasında.

Jennifer Lopez’in Özel Diyeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler