Ana SayfaDedikoduMiray Daner Ayrılığı Mesajla Öğrendi!

İlgili Postlar

Miray Daner Ayrılığı Mesajla Öğrendi!

Geçtiğimiz günler de yaşanan Miray Daner ve Kubilay Aka ayrılığı gündeme damgasını vurmuştu. İki buçuk senedir birlikte olan ve  aşklarıyla herkesi kendilerine imrendiren çiftin yollarını ayırmasının ardından ilginç iddialar da gündeme gelmişti. O iddialara bugün bir yenisi eklendi. İddiaya göre Miray Daner ayrılığı mesajdan öğrendi…

Miray Daner’den Garip Sessizlik

Geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka, iki buçuk senelik sevgilisi Miray Daner’le ayrılma kararını açıklamıştı. Aka sevenlerine bu haberi sosyal medyadan duygusal bir mesajla verirken, Daner’in sessizliği de gözlerden kaçmamıştı. Ayrılık sonrası sevilen oyuncunun herhangi bir paylaşım yapmaması ikili arasında sert rüzgarlar estiğini akıllara düşürmüştü.

Kubilay Aka ve Miray Daner Ayrıldı Mı?

Kubilay Aka İhanet Etti Mi?

Birbirine en çok yakışan çift ilan edilen Kubilay Aka ve Miray Daner’in ayrılık haberinden sonra sevenlerini sarsan diğer haber yine Aka’dan geldi. Daner’le ile ayrılmadan bir süre önce Hilal Altınbilek ile samimi fotoğraflarının gün yüzüne çıkması ikilinin ilişkisinin neden bittiğinin de bir yanıtı olarak değerlendirildi. Sevilen çiftin arasına ihanet mi girdiği merak edilirken konu hakkında Aka ya da Daner’den de açıklama gelmemişti.

Kubilay Aka Kimdir?

Miray Daner Ayrılığı Mesajdan Öğrendi!

İddialara göre Miray Daner, Kubilay Aka ile ayrılacağını kendisine gelen bir mesajla öğrendi. Mesajda ortak arkadaşları Hilal Altınbilek ile Kubilay Aka’nın samimi pozlarını görüntüleyen Daner’in ihaneti öğrenmesiyle ikilinin aşkı da son buldu… Daner’in ise konuyla ilgili olarak yakın bir arkadaşına yakınlıklarından şüphelendiğinde Aka’nın Altınbilek’le aynı menajerlik şirketine bağlı olduğunu ve sadece arkadaş olduklarını açıkladığı söylerek “Hiç şüphelenmedim. Ta ki tanımadığım bir hesaptan gelen fotoğrafı görene kadar.” üzüntüsünü dile getirmiş.

Miray Daner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler