Ana SayfaDedikoduKubilay Aka ve Miray Daner Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Kubilay Aka ve Miray Daner Ayrıldı Mı?

Kubilay Aka ve Miray Daner iki buçuk sene önce bir ilişkiye başladıklarını sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaşmıştı. İlişkilerini gizleme gereği duymayan çift, aşk dolu bakışlarıyla herkesi kendilerine hayran bırakmıştı. Ancak dün ikilinin sosyal medya hesaplarından yayınladıkları açıklama tüm sevenlerini üzdü. Kubilay Aka ve Miray Daner ayrıldı mı? detaylarıyla haberimizde…

Aşkları Sette Başlamıştı

Kubilay Aka ve Miray Daner, “Vatanım Sensin” isimli sevilen dizinin oyuncularıydı. Birbirleriyle sette tanışan ikili kısa süre sonra büyük bir aşka tutuldu. Miray Daner’i ilk gördüğü anda etkilendiğini açıklayan Kubilay Aka ise ilişkiye nasıl adım attıkları yöndeki soruyu “Bir gün canıma tak etti ilk adımı attım. Miray’da karşılık verince güzel bir ilişkimiz oldu.” şeklinde yanıtlamıştı.

Miray Daner İle Kubilay Aka Çiftinden Aşk Pozu!

Sosyal Medyadan İlanı Aşk Ediyorlardı

Kubilay Aka ve Miray Daner çifti yaptıkları sosyal medya paylaşımlarını sevenlerini hem kıskandırıyor, hem de kendilerine hayran bırakıyorlardı. Aşka inancımız yeniden doğdu dedirtebilecek bir birliktelik yaşayan çift sosyal medyadan yapılan bir anketle birbirine en çok yakışan çift seçilmişti.

Miray Daner Kimdir?

Kubilay Aka ve Miray Daner Ayrıldı Mı?

Sosyal medya hesaplarından her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren Kubilay Aka ve Miray Daner çiftinden dün gelen paylaşım alışılmadık ve beklenmedik oldu. Kubilay Aka, yaptığı bir paylaşımda iki buçuk senelik ilişkilerinin de sonuna geldiklerini açıkladı. Miray Daner’e duygusal bir mesajla veda eden Kubilay Aka “Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım.” sözleriyle veda etti.

Kubilay Aka Kimdir?

Kubilay Aka ve Miray Daner Ayrıldı Mı?
Kubilay Aka ve Miray Daner Ayrıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler