Ana SayfaDedikoduHazar Ergüçlü'nün Bikinili Pozları

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü’nün Bikinili Pozları

Oynadığı son dizi Hakan: Muhafız ile birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilen güzel oyuncu Hazar Ergüçlü sarı bikinili fotoğrafıyla büyük beğeni topladı.

Hazar Ergüçlü Kimdir ?

Güzel oyuncu bir süredir kendisinden 19 yaş büyük olan yönetmen Onur Ünlü ile birliktelik yaşıyor. Güzel oyuncu, sarı bikinili pozuyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Hazar Yeni Tarzıyla Yok Artık Dedirtti!

Filtreye İhtiyacım Yok

Hazar Ergüçlü Instagram hesabından sarı bikinili fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncu, fotoğrafının altına “Filtreye ihtiyacım yok.” notunu düştü. Oyuncunun fotoğrafı kısa süre içinde 106 bin kişi tarafından beğenildi.

Bambaşka Biri Olmuşsun

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından sarı saçlı halini paylaşan güzel oyuncu, bir çok seveni tarafından tanınmamıştı. Ergüçlü, paylaştığı fotoğrafa, “O zaman dans” yorumunu eklemişti. Ergüçlü’nün paylaşımına takipçileri de sessiz kalmamıştı. Ergüçlü’nün takipçilerinden biri paylaşıma, “Gerçekten tanıyamadım bambaşka biri olmuşsun.” yorumunu yapmıştı. Bunun yanı sıra diğer bir takipçisi ise, “Yeni tarzın çok hoş.” yorumunu yapmıştı.

Hazar Ergüçlü Kimdir Instagram: instagram.com/hazarerguclu/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler