Ana SayfaDedikoduBeren Saat ve Kenan Doğulu'dan Boşanma Sinyali!

İlgili Postlar

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Boşanma Sinyali!

Beren Saat ve Kenan Doğulu aylardır evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündemde. Yaşadıkları sorunlarla sevenlerini üzen çift son dönemlerde oldukça tepki çekmeye başlamışlardı. Çiftin yaptığı açıklamaların birbirini tutması ve etrafta dönen iddialar derken Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan boşanma sinyali geldi.

Beren Saat’in İmaları Yankı Uyandırdı!

Çiftin aralarının bozuk olduğu yönünde ilk şüphe uyandıran Beren Saat’in yapmış olduğu imalı sosyal medya paylaşımları olmuştu. Ardından yaşadıkları sorunlar gün yüzüne çıkan çiftin aralarında ciddi bir problem olduğu Saat’in Kenan Doğulu’nun doğum gününde yaptığı paylaşımla anlaşılmış ve ardından Doğulu’nun Saat’i aldattığı iddia edilmişti. Haklarında çıkan iddialar karşısında genelde sessiz kalan çift bu konuda da bir açıklama yapmamayı tercih etmişti.

Beren Saat evi mi terk etti? Kenan Doğulu ile boşanıyor mu?

Ailede Beren Saat Yoktu…

Geçtiğimiz günlerde aile ziyaretine giden Kenan Doğulu‘nun ailesiyle neşeli anları objektiflere yansıdı. Ancak ortamda Beren Saat’in olmaması da gözlerden kaçmadı. Bir süredir sorunlar yaşayan çiftin son dönemlerde her şeyi ayrı yapmaları yakın zamanda boşanma haberinin gelebileceğini akıllara getirdi.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Boşanma Sinyali!

Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun bu sene evlilik yıl dönümlerini kutlamasının üzerine Saat’in geçtiğimiz aylarda Doğulu’nun doğum günü için yaptığı paylaşımı da kaldırması gözlerden kaçmadı. Eşiyle olan fotoğraflarının neredeyse hepsini sosyal medyadan kaldıran Beren Saat, sadece 2015’den bir doğum günü fotoğrafını bırakması da ikilinin birbirlerinden iyice uzaklaştıklarını akıllara getirdi. Çift yaşadıkları bu sarsıntıyı anlatmayı başarabilecekler mi merak ediliyor.

Beren Saat Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler