Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSinema'da Star Dönemi Bitiyor Mu?

İlgili Postlar

Sinema’da Star Dönemi Bitiyor Mu?

Sinemanın son dönem yıldızı parlayan ünlü senaristi Mustafa Miraç Kaya, yeni başlayacağı korku, komedi tarzındaki “Geldiler” isimli film için ince eleyip sık dokuyor.

Sezonda 5 Film

Eylül ayı itibariyle sezon içinde 5 sinema filmi çekmeyi hedefleyen usta senarist, oyuncu seçimlerinde çok hassas davranıyor. Bu şekilde davranmasının sağlıklı ve kaliteli işler çıkaracağını düşünüyor. ”Geldiler” isimli sinema filmini izlemeye gidenlerin bir değil aynı anda üç film izleyeceğini de belirten Mustafa Miraç Kaya, durum komedisine yeni bir boyut kazandıracağını da söyledi.

Sinema’da Star Dönemi Bitiyor Mu?

Mustafa Miraç Kaya, sinema sektörünün artık bütçelerinin star oyuncu kavramını kaldıramadığını dile getirirken “Ülkemizde değerli star oyuncular var ama maliyetleri teknik maliyetlerin olanaklarından bile çok üzerinde olduğu için oyunculuk sektöründe bence star isim kavramı böyle giderse biter, ben gözümü yetenekli gençlere diktim, filmlerimde oyuncu koçluğunuda üstlendiğimden senaryodaki karakterleri dikkatle ve özenle seçiyorum.

Mustafa Miraç Kaya kimdir?

Sürpriz İsimler Var!

Geldiler isimli yeni filmimde Derya Aral ve Taylan Çatık bunlardan iki tanesi olurken, filmde başka yeteneklerin yanında Türk halkının övgüsü ve dikkatini çeken önemli yerlerde olan sürpriz isimlerde var” dedi.

mustafa miraç kaya

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler