Ana SayfaDizilerNeslihan Atagül Ve Engin Akyürek Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor!

İlgili Postlar

Neslihan Atagül Ve Engin Akyürek Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor!

Star Tv ekranlarında yayınlanması düşünülen ‘Sefirin Kızı’ isimli dizi projesinde kimlerin oynayacağı merak konusuydu. Uzun süredir ekranlarda olmayan Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in başrol oyuncusu olarak seçilmesinin ardından ikilinin hayranları büyük heyecan yaşıyor. İki iddialı ismin bir araya gelmesiyle de iddialı bir dizi ortaya çıkacağı anlaşılıyor. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek bomba bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Neslihan Atagül kimdir?

Engin Akyürek kimdir?

Neslihan Atagül Ve Engin Akyürek Ekranlara Dönüyor!

Dizilerin aranan oyuncularından Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün yeni dizi Sefirin kızı dizisinde bir araya gelmesiyle iddialı bir dizi ortaya çıkıyor. Dizinin iddialı olması sadece oyuncularıyla değil, Yönetmen ve senaristleri de dikkat çekiyor. NGM Medya ile 03 Medya’nın birlikte yapımcılığını üstleneceği dizinin, Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz’in ilk sezonunda aldığı başarısıyla da ilgisi var.

Atv ekranlarında 3. sezonu başlayacak olan Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgili geçtiğimiz yaz sezonunda bir karar alınmıştı ve dizinin senaristleri Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem ile yömetmen Emre Kabakuşak diziden ayrılmıştı. Yapımcı Osman Sınav tarafından alınan bu karar çok konuşulmuştu. Dizinin fanatik takipçileri senaristlerin ve yönetmenin ayrılma kararını eleştirmiş, dizinin birinci sezonda estirdiği fırtınaların sürmeyeceği tahmin edilmişti.

Diziden anlaşmazlık sonucu ayrıldıkları iddia edilen Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem ile ünlü yönetmen Emre Kabakuşak şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanması beklenen ‘Sefirin kızı’ dizisiyle fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncuları iyi, senaristler ve yönetmen Altın Kelebek ödüllü ortaya da iyi bir proje çıkmamasına pek bir neden yok gibi görünüyor.

SEFİRİN KIZI HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Sefirin Kızı isimli dizi Star Tv ekranlarında eylül ayı içerisinde yayın hayatına başlaması bekleniyor. Eğer dizi Star’da yayınlanırsa tahminen geçen sezon cumartesi günleri yayınlanan ve final yapacak olan Erkenci Kuş dizisinin yayın gününe yerleştirilebilir. Tahminlerimiz doğru çıkarsa Sefirin Kızı dizisi, rakip kanalda Bir Aile Hikayesi ile reyting yarışına girecek. Kara Sevda dizisinden bu yana ekranlarda olmayan Neslihan Atagül’ün hayranları dizi haberiyle şimdiden heyecanlanmaya başladı.

Engin Akyürek, Yeni İmajı İle Şaşırttı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler