Ana SayfaDizilerZalim İstanbul'dan İzleyenlerine Müjdeli Haber!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul’dan İzleyenlerine Müjdeli Haber!

Kanal D ekranlarının 1 nisan 2019’da yayın hayatına başlayan ve yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran dizisi Zalim İstanbul, yeni sezonda da aynı gününde fırtınalar kopartmak için hazırlanıyor. Usta kadrosu ve ilginç hikayesi ile dikkat çeken dizinin yeni sezon çekimleri diğer dizilerden önce başladı. Zalim İstanbul’dan izleyenlerine müjdeli haber geldi.

Pazartesi Dizileri 2019

Zalim İstanbul’dan Müjdeli Haber!

Kanal D’nin geçtiğimiz sezon üst üste dizilerinin final yapmasından sonra Zalim İstanbul, pazartesi günleri yayınlanmaya başlamış, Çukur, Söz ve Yasak Elma gibi dizilerle aynı gün yayınlanmaya başlamıştı. Diğer dizilerin akıbetine uğrayacağından korkulmuş reyting konusunda endişelenmeye başlanmıştı. Ama kanal Zalim İstanbul’u iddialı dizilerin karşısına koyarak radikal bir karar almıştı. Zalim İstanbul büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı ve korkulan olmadı.

Dokuzuncu bölümüyle final yapan dizinin yen sezon çekimlerine çok erken başlandı. Normalde Eylül ayı içerisinde 10. bölümüyle kaldığı yerden ekranlara gelmesi dizinin beklenen tarihten çok önce ekranlara gelmesi bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde en çok merak edilen ise Cemre ile Nedim oluyor. Cemre Nedim’i kaçırmış mutlu bir başlangıç için uzaklara gitmek için yola çıkmışlardı.

ZALİM İSTANBUL 9. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ!

Seher, Ceren’in hamile olduğunu öğrenir. Ceren, hastanede gözlerini açar açmaz Cemre çocuğun babasının kim olduğunu sorar. Bu arada Cenk, Ceren’in karnındaki çocuğun babası olduğunu öğrenip dağılıyor.

Ceren, eve gelir gelmez ablasının kendisini aşağılaması yüzünden kendisini bıçakladığını söyler. Şeniz, Nedim’i iyileştirmeyen bir an önce Cemre’den kurtulmak istiyor. Nedim iyileşirse çocukken babasıyla Şeniz’i yatak odasında birlikte gördüğünü söylemesinden korkuyor.

Agah, Nedim’in odasına bir yatak alır ama Ceren’in bu hoşuna gitmez ve Nedim’i sandalyesine bileklerinden bağlayıp kendisi yatakta yatar. Cemre telefonu olmadığı için babaannesinin telefonundan Yonca’yı arar. Yonca, tahlil sonuçlarını bildirmek için aradığında telefonu Ceren açar. Konuyu biliyormuş gibi konuşunca Yonca, iğnenin içinde yabancı madde bulduğunu söyler. Şeniz, Yonca’yı eve getirir ve Agah’da Cemre’yi çağırarak Cemre’nin kendisinden tahlil sonuçlarıyla oynamasını istediğini söyler.

Bunun üzerine Agah Cemre’yi evden kovar ve Nedim’in yanına bile yaklaştırmaz. Babaanne Ceren için düğün ister. Düğün günü Cemre, bir yolunu bulup Nedim’in yanına veda etmeye gider. Nedim’in bileklerindeki yaraları gören Cemre, Nedim’i kaçırır.

Zalim İstanbul Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler