Ana SayfaKültür ve SanatMüzikReynmen 'Seni De Biz Ünlü Ettik' Diyen Takipçisine Fena Patladı!

İlgili Postlar

Reynmen ‘Seni De Biz Ünlü Ettik’ Diyen Takipçisine Fena Patladı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen, son zamanlarda büyük ses getiren ‘Ela’ şarkısı ile adeta gündeme oturdu. Şarkının yayınlanmasından saatler sonra milyon kere izlenmesinin ardından Reynmen, bir çok ünlüden de eleştiri almıştı. Atarlı çıkışlarıyla tanınan Reynmen, sosyal medyadan gelen sorulara verdiği cevaplarla yine gündeme gelmeyi başardı. Reynmen ‘Seni de biz ünlü ettik’ diyen takipçisine fena patladı.

Reynmen Kimdir ?

Reynmen ‘Seni De Biz Ünlü Ettik’ Diyen Takipçisine Patladı!

Reynmen, Ela şarkısını yayınlamasından sonra ünlülerin bir çoğu bu şarkıyı beğenip yeni bir akım oluşturup video çekerken, kimi ünlülerde onun şarkısının bu kadar izlenemeyeceği yönünde yorumlar yapmıştı. Reynmem, kendisini eleştirenlere verdiği sert cevaplarla da gündem olmuştu. Bu gece yine sosyal medya hesabından hayranlarının yorumlarını yayınlayıp ardından cevaplayan Reynmen, bir takipçisinden gelen yorum üzerine deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü.

Aleyna Tilki Reynmen Hakkında Konuştu

SENİ DE BİZ ÜNLÜ ETTİK!

Reynmen, Bir takipçisinin, ‘Seni de biz ünlü ettik’ yorumuna şöyle cevap verdi;

” Çok yanlış bilinen bir şeyi açıklamak istedim. Kimse bizi ünlü etmedi. Biz çok eğlenirken siz sıkıldığınız şeylerden uzaklaşmak istediğinizde, hayatlarımıza dahil olmak istediniz. Eğer sizin sayenizde buraya geldiğime inandırırsam kendimi, beş yıldır yaptığım işe olan saygımı yitiririm ve tamamen size mal etmiş olurum ben sanki hiç bir şey yapmamışım gibi düşündürttürürsünüz. Önce Allah’ın sonra benim, sonra ailemin sayesinde buradayım”.

” Ama belli bir kesim var ki hiç görmedikleri halde benim için dualarını esirgemeyen, beni sahiplenen ve her ne olursa olsun beni abisi, kardeşi, evladı gibi gören insanlara minnettarım”.

” Ama lütfen artık kendini halka mal etmiş ve tanınabilmiş, bunu başarmış insanlara, sizi de biz ünlü ettik demeyin. Eğlenmenize bakın bu kadar anlam yüklemeyin. Sağ olsun buna da televizyon sebep oldu. Çıktılar zamanında beni sizler yarattınız diye zırvaladılar. Kendi başarılarını o insanlara mal ettiler. Beni var ettiğini düşünen ve ünlü olmamdan rahatsız her insan sosyal medyanın özelliklerinden faydalanıp beni engelleyebilir. Ama kusura bakmayın beni sizler yaratmadınız.”

Hadise’nin Olay Videosu 4 Milyon İzlendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler