Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 9. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Selin'i Affedecek Mi?

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 9. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Selin’i Affedecek Mi?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Her Yerde Sen 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir ile Selin yakınlaşmaya başlarken Alara, ikilinin aralarını bozmak için elinden geline yapar. Selin’le Demir’in aynı evde yaşadığını anladığı için bunu koz olarak kullanmaya çalışır ama ne Selin ne de Demir, onun bu düşüncesine aldırış etmez. Demir, Selin’in Vedat’a kendisini Merve olarak tanıttığını öğrenir ve buna çok kızar. Demir Selin’i affedecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Demir Selin’i Affedecek Mi?

Her Yerde Sen 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Selin’in yalan söylemesini kabul edemez. Onun yalan söyleyecek ortada gezdiği zaman her şeyin domino taşları gibi yıkıldığını söylüyor. Selin ise, sabah ikisinin birlikte olabileceği çok güzel bir dünya olabileceğini düşünmesine sebep olduğunu, iki saat sonra ise Alara ile Paris’e gideceğinden mutlu olduğunu yüzüne vuruyor. Selin, eve gittiğinde Demir’in hiç bir eşyasını bulamaz. Demir, evi terk mi etti?

İşte Her Yerde Sen 9. bölüm 1. fragmanı…

HER YERDE SEN 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir’le Selin, Alara için yaptıkları yeni projenin arsasına gidip piknik yapıp gelecekten bahsederler. Artık aynı evde kalmaktan şikayetçi olmayan ikili iyice yakınlaşmaya başlar. Evde de artık iyi geçinen ikili Demir’in hazırladığı sofraya oturup yemek yerler. Selin, elleriyle yemek yer. Demir ise çatal bıçak kullanarak. Selin ona zorla eliyle yemek yedirmeye çalışır. Selin, sokakta satılan yemekleri yemeyen Demir’e dışarıda yemek yedirmeye zorlar ve ikili güzel vakit geçirir.

Demir, Alara ile görüşmeye evine gittiğinde, onun kendi portresini yaptığını görür. Alara’nın kendisine olan saplantısını iyice anlar. Demir. projeyi bir an bitirip teslim edeceklerini Alara’ya söyler. Ama Alara, acele etmelerine gerek olmadığını söyler. Demir, Vedat’dan Selin’in kendisini Merve olarak tanıttığını öğrenir. Onun hakkında Vedat’dan bilgi aldığını zanneder. Selin’in bu yaptığına sinirlenen Demir, geldiğinde masasının üstünde Alara’nın notunu görür.

Selin, kendisini anlatmak için odaya girdiğinde Demir, Alara ile telefonda konuşuyordur. O sırada masada duran Alara’nın, ‘Seni Paris’e kaçırıyorum’ yazan notu görür.

Her Yerde Sen 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir’le Selin Yakınlaşmasında Alara Krizi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler