Ana SayfaDizilerAfili Aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ayşe Kerem'in Öpmesine İzin Verecek...

İlgili Postlar

Afili Aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ayşe Kerem’in Öpmesine İzin Verecek Mi?

Kanal D’nin bomba dizisi Afili Aşk merakla beklenen 9. yeni bölümü ile 7 Ağustos çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, boşanma  kararı alan Kerem, babasının bir ay sonra kendisini şirketin başına geçireceğini öğrendikten sonra tekrardan Ayşe’nin gönlünü almaya çalışır. Bu arada hiç beklenmedik bir şey olur ve ikilinin şirketin reklam filminde oynanmasına karar alınır. Reklam filmi çok tutar ve devamında ikilinin öpüşmesi istenir. Ayşe Kerem’in öpmesine izin verecek mi?

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe Kerem’in Öpmesine İzin Verecek Mi?

Afili Aşk 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem Ayşe’yi evlilik oyununa devam etmek için ikna eder. Kerem, Ayşe’den bayramda elini öpmesini istiyor. Ayşe’de abisinin elini öperse kendisininde onun elini öpeceğini söylüyor. Volkan sürekli Kerem’le Ayşe’nin fotoğraflarını çeker ve takipçilerine paylaşır. İkilinin takipçileri Kerem’le Ayşe’nin öpüşmesini ister. Kerem durumdan memnun ama Ayşe, Kerem’le öpüşecek mi kararsız.

İşte Afili Aşk 9. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/NYS0LquZq3M

 

AFİLİ AŞK 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, Volkan ve Samet eğlenmek için dışarı çıkarlar. Kerem, kız arkadaşıyla istemeye istemeye Volkan’ın evine gider. Ama aralarında bir şey olmadan ayrılıp evine döner. Volkan, evinin anahtarını Kerem’e verdiğinden dışarıda kalır. Hülya sabah kalkıp Samet’i bulamaz ama televizyondan Samet’i iki kadınla eğlence mekanından çıkarken görür.

Ayşe’ye Kerem, Samet’le Volkan’ı aralar ama bulamazlar. Gonca’nın aramasıyla onun evinde olduğunu anlarlar. Ayşe, Kerem’in Volkan’ın evine bir kızla gittiğini öğrenir ve trip yapmaya başlar. Ayşe, Kerem’in kendisini kıskandığını, Kerem de Ayşe’nin kendisine kıskandığını düşünür. Volkan, Kerem’in Ayşe’ye aşık olduğunu yüzüne vurunca Kerem, Volkan’a kırıcı konuşur ve araları bozulur.

Nazmiye ve Melehat, makyaj malzemelerini Kerem’in ailesine satmak için onları yemeğe çağırıp tanıtım yaparlar. Yelda ile Hülya, burun kıvırırken Muhsin onların girişimciliğini tebrik edip ürünlerden alır. Yelda’nın önemli arkadaşları çaya geleceğini duyan Hülya, Yelda’yı utandırmak için Nazmiye’yi arar ve evde ürünleri tanıtmalarını ister. Yelda, önce sinirlense de bozuntuya vermeyip, kadın girişimcileri desteklemeleri gerektiğini söyleyerek ürünlerden satın alır. Yelda, misafirleri gittikten sonra Ayşe’ye kırıcı konuşur.

Kerem, Ayşe’ye boşanmak istediğini söyler. Ayşe, Rıza abisine gidip Kerem’le boşanmaya karar verdiklerini söyler. Kerem’de durumu babasına anlatmak  için gittiğinde Muhsin, bir ay sonra onu şirketin başına geçireceğini söyler. Kerem, Ayşe’nin kapısına gidip af diler.

Afili Aşk 9. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe İle Kerem Reklam Filmiyle Dahada Yakınlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler