Ana SayfaDizilerAfili Aşk 9. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe İle Kerem Reklam Filmiyle Dahada...

İlgili Postlar

Afili Aşk 9. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe İle Kerem Reklam Filmiyle Dahada Yakınlaşıyor!

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi Afili Aşk 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Kerem çapkınlık turlarına çıkıyor ama yapamıyor. Kendindeki değişikliği fark eden Kerem, Ayşe’den ayrılmaya karar veriyor. Muhsin beyin ameliyat olması gerektiği için, şirketin başına Kerem’i bir ay sonra getirmeye karar veriyor. Ayşe, evine dönüp abisine boşanacaklarını söyler. Kerem, Ayşe’den af dilemek için kapısına dayanıyor. Dizinin yeni bölümünde, ikili reklam filminde oynuyor. Ayşe ile Kerem reklam filmiyle dahada yakınlaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe İle Kerem Reklam Filmiyle Dahada Yakınlaşıyor!

Afili Aşk 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şirketin başına bir ay sonra geçeceğini öğrenen Kerem, acilen Ayşe’nin gönlünü almak için harekete geçiyor. Ayşe’nin evinin önüne pankart açıp ilanı aşk ediyor . Şirketin reklam filminde Kerem’le Ayşe’nin yer alması teklifi geliyor. İkilinin oynadığı reklam filminden çok beğeniliyor ve Ayşe ile Kerem’in hayranları AYKER fan klap bile kurarlar.

İşte Afili Aşk 9. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/ddcFFnjHw4s

AFİLİ AŞK 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem, Volkan ve Samet eğlenmek için gece dışarı çıkarlar. Kerem, bayan arkadaşıyla istemeye istemeye Volkan’ın evine gider. Ama aralarında bir şey olmadan oradan ayrılıp evine gelir. Volkan, evinin anahtarını Kerem’e verdiği için dışarıda kalırlar. Samet iki kadınla eğlence mekanından çıkarken magazincilere yakalanır. Hülya sabah kalkıp Samet’i bulamaz ve televizyondan Samet’i iki kadınla görür.

Ayşe’ye Kerem, Samet’le Volkan’ı aramaya başlarlar. En sonunda Gonca’nın evinde bulurlar. Ayşe, Kerem’in Volkan’ın evine bir kadınla gittiğini öğrenir ve trip yapmaya başlar. Ayşe, Kerem’in kendisini kıskandığını düşünür. Kerem ise Ayşe’nin kendisine aşık olduğunu ve kıskandığını düşünür. Volkan, Kerem’in Ayşe’ye aşık olduğunu yüzüne vurur. Kerem bunun üzerine Volkan’a sert konuşur ve araları bozulur.

Nazmiye ile Melehat, makyaj malzemesi satış işini Kerem’in ailesine satmak için onları yemeğe çağırıp tanıtım yaparlar. Yelda ile Hülya, burun kıvırırken Muhsin onların girişimciliğini tebrik edip ürünlerinden satın alır. Yelda’nın önemli arkadaşları çaya gelir. Hülya, Yelda’yı utandırmak için Nazmiye’yi arayıp eve gelip ürünlerini tanıtmalarını ister. Yelda, önce sinirlense de bozuntuya vermeyip, kadın girişimcileri desteklemeleri gerektiğini söyleyip ürünleri satın alır. Ama onlar gittikten sonra Ayşe’ye çok kırıcı konuşur.

Kerem, eve gelir ve Ayşe’yle olmayacağını boşanmak istediğini söyler. Ayşe, Rıza abisine gidip Kerem’in ailesinin kendisini kabullenmediğini ve boşanmaya karar verdiklerini söyler. Kerem’de durumu babasına söylemek için gittiğinde Muhsin, bir ay sonra şirketin başına geçeceğini söyler. Kerem, Ayşe’nin kapısına giderek pankart açıp Ayşe’den af diler.

Afili Aşk 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem Kendindeki Değişiklikleri Fark Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler