Ana SayfaDedikoduİbrahim Kutluay'dan "Sonunda Özgürlük" Mesajı!

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay’dan “Sonunda Özgürlük” Mesajı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay bildiğiniz üzere uzun bir süredir Edvina Sponza ile bir aşk yaşıyordu. Mutluluğunu gizlemekten çekinmeyen ve kız arkadaşını çocuklarıyla daha sık bir araya getiren Kutlay’dan yakın zamanda evlilik haberi bekleniyordu ki,İbrahim Kutluay’dan “Sonunda özgürlük” mesajı kafaları karıştırdı.

Büyük Aşk Evliliği Bitirmişti

İbrahim Kutluay ve Demet Şener 2016 senesinde 11 senelik evliliğini bitirme kararı alarak mahkemeye başvurmuştu. Yaklaşık olarak iki buçuk sene süren zorlu boşanma davasının ardından ikili geçtiğimiz sene yollarını resmi olarak ayrışmıştı. İkilinin boşanma nedenin ise ihanet olduğu öğrenildi. Bu haberin yayılmasından kısa bir süre sonra Edvina Sponza ile aşk yaşadığı öğrenilen Kutluay’ın evliliğini bu aşkın bitirdiği iddia edildi.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza’nın Büyük Aşkı!

Edvina Sponza Çocuklarla İç İçeydi

Geçtiğimiz sene Demet Şener‘le boşanma davası sonuçlanan İbrahim Kutluay, bu sene Edvina Sponza ve çocukları arasında ciddi bir samimiyet kurma yolunda ilerliyordu. Tüm tatillerde yayına kız arkadaşı Edvina Sponza’yı da alan Kutluay ilişkisini gözlerden uzakta yaşamaya özen gösterse de sevenleri yakın zamanda evlilik haberi bekliyordu.

Demet Şener Kimdir?

İbrahim Kutluay'dan "Sonunda Özgürlük" Mesajı!
İbrahim Kutluay’dan “Sonunda Özgürlük” Mesajı!

Evleneceği tahmin edilen İbrahim Kutluay bugün sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Kutluay’ın sosyal medya hesabından “Freedom Finally” (Sonunda Özgürlük” mesajını paylaşarak Edvina Sponza’yı da takipten çıkarması, büyük aşkın bugün itibariyle son bulmuş olabileceğini akıllara getirdi.

İbrahim Kutluay Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler