Ana SayfaDizilerMasterChef Programının Yeni Jüri Üyeleri Belli Oldu! Hazer Armani Neden Yok?

İlgili Postlar

MasterChef Programının Yeni Jüri Üyeleri Belli Oldu! Hazer Armani Neden Yok?

Tv 8 ekranlarında ilk sezonu yayınlanan Masterchef yarışması, geçtiğimiz sezon büyük bir seyirci yakaladı ve reyting rekorları kırdı. Programın 3 jüri üyesi birden bire herkesin tanıdığı merak ettiği insanlar haline geldi. Onların her yaptığı olay oldu. Özel hayatlarıyla da medyanın diline düşen jüri üyelerinden Hazer Armani, Masterchef 2019’un yeni sezonunda yer almayacağı öğrenildi. Hazer Armani neden yok?

Hazer Amani Kimdir?

Hazer Armani Neden Yok?

Geçen yıla damga vuran Masterchef programının yeni sezon bölümleri merakla bekleniyor. Programın jüri üyelerinde değişiklik oldu ve Mehmet şef ile Somer şef yine programda yerlerini alırken, Hazer şef yeni sezonda olmayacak. Onun yerine İtalyan şef Danilo Zanna Masterchef programında üçüncü jüri üyesi olarak yerini alacak. Masterchef jüri üyesinde neden bir değişiklik yapıldı. Hazer Armani neden yok? soruları sorulmaya başladı.

İşte yeni jüri üyesi Danilo Zanna..

Danilo Zanna Kimdir?

Hazer Armani Neden Yok

ACUN ILICALI HAZER ŞEFİN JÜRİ KOLTUĞUNDA OLMAYACAĞINI DUYURDU!

Acun Ilıcalı, geçen sene izlenme rekorları kıran Masterchef yarışma programının yeni sezonu için hazırlıklara başladı. Ilıca’nın yapmış olduğunu açıklamada, Materchef Türkiye 2. sezon yarışmacı seçmelerine başlandığını duyurdu. Ayrıca Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Hazer Armani şefin jüri üyeliğinden ayrıldığını, yerine İtalyan şef Danilo Zanna’nın getirildiğini belirtti. Masterchef’in yeni sezonunda Mehmet şef, Somer şef ve Danilo şef jüri koltuğunda olacak.

Hazer şefin, geçtiğimiz aylarda şarkıcı Sıla ile arabada görüntülenmesi, ardından beş yıllık evliliğini bitirmesi yönünde haberler çıkmıştı. Acun Ilıcalı’nın, Hazer şefin sözleşmesini bu gerekçeyle fes ettiği konuşuluyor. Geçen seneki programdan sonra Hazer şefin büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu. Hazer şefin yeni sezonda olmayacağı hayranları tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

DANİLO ZANNA YENİ JÜRİ ÜYESİ!

Danile Zanna, yıllar önce ülkemize yerleşmiş ve ülkemizde adını duyurmayı başarmıştı. Sempatik tavırlarıyla bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Zanna, birçok sinema filminde ve dizide rol aldı. Ayrıca bir çok yarışma programı ve gündüz kuşağı programlarında yer alan Zanna’nın iyide bir şef olduğu biliniyor.

 MasterChef Türkiye’nin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler