Ana SayfaKimdirDanilo Zanna Kimdir?

İlgili Postlar

Danilo Zanna Kimdir?

Danilo Zanna Kimdir? Danilo Zanna Kaç Yaşında? Danilo Zanna Aslen Nereli? Danilo Zanna Hangi Burç? Danilo Zanna hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler detaylarıyla haberimizde…

Danilo Zanna Kaç Yaşında? Danilo Zanna Aslen Nereli? Danilo Zanna Hangi Burç?

15 Nisan 1982 tarihinde İtalya’nın Prato şehrinde dünyaya gelmiştir. Şu anda 37 yaşında olan Danilo Zanna koç burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Danilo Zanna Kimdir?

Ailesinin aşçılık maharetlerini kendisine aktarmasıyla başarmış çok ünlü İtalyan şeflerle çalışmıştır ve bir süre sonra İtalyan mutfağında yetkinlik sahibi olmuştur.

Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra 13 Mayıs 2012’de evlenmişlerdir. Bu evlilikten Zeno adında bir çocukları vardır. Danilo Zanna İtalya’da sürdürdüğü aşçılık kariyerini bırakıp Türkiye’ye yerleşmiş ve burada kendisine bir restoran açmıştır. Sonrasında Kanal Türk’te TV şefliği yapmaya başlamış ve bir süre sonra ise ATV’de yayınlanan Zahide Yetiş’in sunduğu Zahide ile Yetiş Hayata isimli programa transfer olmuştur.

Sonraları ise Planet Mutfak kanalında ‘İtalyan İşi’ adlı programı sunmaya başlamıştır. Aynı zamanda Danilo Zanna Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary Enstitute’de her ay İtalyan yemekleri workshopu hazırlamakta ve ayrıca üniversitede danışmanlık hizmeti vermektedir.

21 Mart 2015 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Elin Oğlu isimli sunuculuğunu Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu’nun birlikte yaptığı talk show programında İtalyan kimliğiyle yer almıştır.

Görümce isimli sinema filminde de rol alan Danilo Zanna şu sıralar TV8’de yayımlanan Master Chef programında yaptığı jürilik ile gündemdedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler