Ana SayfaKimdirYılmaz Taner Kimdir?

İlgili Postlar

Yılmaz Taner Kimdir?

“Rivayet” single ile büyük bir çıkış yakalayan Yılmaz Taner kimdir? Yılmaz Taner kaç yaşında? Yılmaz Taner albümleri neler? Yılmaz Taner aslen nereli? Yılmaz Taner hangi burç? Yılmaz Taner hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Yılmaz Taner Kaç Yaşında? Yılmaz Taner Aslen Nereli? Yılmaz Taner Hangi Burç?

Yılmaz Taner 1 Ocak  1982 senesinde Adapazarı’nda dünyaya gelmiştir. Aslen Sakaryalı olan başarılı şarkıcı Oğlak burcudur.

Yılmaz Taner Kimdir?

Yılmaz Taner, eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Müziğe ilgisi küçük yaşlara dayanan Yılmaz Taner ortaokul senelerinde gitar çalmaya başlamıştır. Gitar çalmasını geliştirdikten sonra lise döneminde belediye organizasyonlarına katılmaya başlayan Yılmaz Taner, “Muğla Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Bölümü”nden mevzun olmuştur.

Okulunu başarıyla bitirdikten sonra 2011 senesinde “Misafirperver” adını verdiği ilk albümünü piyasaya çıkaran Yılmaz Taner, kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesi de elde etmiştir. Söz yazma yeteneğine de sahip olan Yılmaz Taner’in albümündeki tüm şarkılar kendi imzasını taşımaktadır.

Yılmaz Taner Albümleri

  • 2011 – Misafirperver
  • 2019 – Rivayet
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler