Ana SayfaDedikoduKubilay Aka ve Miray Daner Aşkını İhanet Mi Bitirdi?

İlgili Postlar

Kubilay Aka ve Miray Daner Aşkını İhanet Mi Bitirdi?

Bugün sarsıcı bir ayrılık haberiyle güne başladık. Bildiğiniz üzere iki buçuk senedir birlikte olan Kubilay Aka ve Miray Daner ilişkilerini bitirdiklerini Kubilay Aka sosyal medya hesabından bir gönderi ile duyurdu. Miray Daner’e duygusal bir mesajla veda eden Kubilay Aka hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi. Kuilay Aka ve Miray Daner aşkını ihanet mi Bitirdi? Detayları haberimizde;

Sosyal Medyanın En Yakışan Çifti Seçildiler

Birbirlerine olan aşklarıyla sevenlerini imrendiren Kubilay Aka ve Miray Daner, sosyal medyadan düzenlenen anketlerde birbirlerine en çok yakışan çift olarak seçilmişlerdi. Sette başlayan büyük aşk iki buçuk senedir mutlu bir şekilde devam ediyordu. Bugüne kadar herhangi bir tartışma haberiyle gündeme gelmeyen çiftin dün itibariyle yollarını ayırdığı öğrenildi.

Kubilay Aka ve Miray Daner Ayrıldı Mı?

Kubilay Aka’dan Duygusal Veda!

Kubilay Aka dün akşam saatlerinde Instagram hesabından bir hikaye paylaştı. Paylaştığı hikayede Miray Daner ile ilişkilerini noktalayan ünlü oyuncu ayrılığın ortak kararları olduğunu belirterek, bundan sonra dost olacaklarını belirtti. İki buçuk senedir ilişkilerini sevgiyle yürüttüklerini dile getiren Aka, ayrılık nedeninde ihanetin söz konusu olmadığını açıklayarak “Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım.” sözleriyle Miray Daner’e veda etti.

Miray Daner Kimdir?

Kubilay Aka ve Miray Daner Aşkını İhanet Mi Bitirdi?

Miray Daner ile ayrılığı ile sevenlerine büyük bir şok yaşatan Kubilay Aka ilişkilerinin bitme nedenin ihanet olmadığını dile getirmişti. Ancak bu açıklama ve ayrılık sonrasında Aka’nın Hilal Altınbilek‘le samimi fotoğrafları yayınlandı. Arnavutköy’de bir mekanda eğlenen ikilinin sarmaş dolaş olması da gözlerden kaçmadı. İddialara göre büyük aşkın bitmesinin nedeni ihanet oldu.

Kubilay Aka Kimdir?

Kubilay Aka ve Miray Daner Aşkını İhanet Mi Bitirdi?
Kubilay Aka ve Miray Daner Aşkını İhanet Mi Bitirdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler