Ana SayfaDizilerNurgül Yeşilçay Komedi Filminde Yeni İmajıyla Güldürecek!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay Komedi Filminde Yeni İmajıyla Güldürecek!

Nurgül Yeşilçay, en son Show Tv ekranlarında büyük bir beğeni ile izlenen ancak 30. bölümüyle final yapan Gülperi dizisinden sonra uzunca bir tatile gitti. Şu sıralar bir film projesi teklifini kabul ederek kamera karşısına geçti. Komedi tarzında bir film olduğu öğrenilen projede Nurgül Yeşilçay imaj değiştirdi. Nurgül Yeşilçay Komedi filminde yeni imajıyla izleyenleri güldürecek. Detaylar haberimizde.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Nurgül Yeşilçay Yeni İmajıyla Güldürecek!

Nurgül Yeşilçay, Gülperi dizisinin final yapmasından sonra yeni bir komedi filmi için kolları sıvadı. Ekranlarının aranılan yüzlerinden usta oyuncu bu sever imaj değiştirerek insanları güldürmeye hazırlanıyor. Çok ses getireceği düşünülen yeni film projesinin adının ‘Mahalleden Arkadaşlar’ olduğu öğrenildi. Selçuk Aydemir’in 2015 yılında yazdığı en çok satanlar arasında yer alan kitabından uyarlanan sinema filmi için start verildi.

Kitabın aynı isimini taşıyan filmde Nurgül Yeşilçay alışık olduğumuzdan farklı bir imaja büründü. Elinde oklavasıyla verdiği pozda permalı saçları 90’ların modasını andırıyor. Mahalleden Arkadaşlar filminin başrollerini, Nurgül Yeşilçay ile Alper Kul paylaşıyor. Yeşilçay, yer alacağı filmde İlknur karakterine hayat verecek. Rol gereği Anadolu kadını rolüne bürünen usta oyuncuyu yeni filmde  yuvarlak hatlara bürünmüş olarak göreceğiz.

İşte Nurgül Yeşilçay’ın yeni imajı…

Nurgül Yeşilçay Yeni İmajıyla Güldürecek

 

Nurgül Yeşilçay, 1998 yılında ilk olarak ‘İkinci Bahar’ dizisinde Gülsüm karakteriyle dikkat çekti. Daha sonra Özcan Deniz ile başrolleri paylaştığı ‘Asmalı Konak’ dizisiyle onu artık herkes tanıyordu. Bir çok film ve dizide aranılan isim haline gelen güzel oyuncunun Gülperi dizisinin ardından oynayacağı sinema filminde de adından söz ettirecek. Cem Özer ile evliliğinden bir oğlu olan 43 yaşındaki güzel oyuncu şimdilerde Necati Kovabay ile birlikte. Uzun yıllardır beraberlikleri süren ikilinin düzeyli bir ilişkisi var.

Alper Kul Kimdir?

Nurgül Yeşilçay Evlilik Yolunda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler