Ana SayfaKimdirAlper Kul Kimdir?

İlgili Postlar

Alper Kul Kimdir?

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Alper Kul kimdir?

Son dönemlerde Güldür Güldür komedi programında yer alarak dikkat çeken Alper Kul¸

5 Aralık 1975 tarihinde doğdu. İstanbul doğumlu olan oyuncu, küçük yaştan itibaren oyuncu olabilmek adına bu alana yöneldi. Yurtdışında aldığı oyunculuk eğitimi sayesinde kendisini geliştirme fırsatı elde eden Alper Kul, böylece sahnelerdeki kariyerini de güçlendirdi.
Bugün Doğan Ünlüler

Alper Kul Kimdir, İlk Deneyimi Hangi Proje Oldu?

Alper Kul’un ilk deneyimi ise 1997 yılı oldu. Güldür Güldür projesiyle daha yakından tanınmış olsa da özellikle 1997 yılından itibaren ekranlarda yer alan Alper Kul¸ evli. Çoğu seveni tarafından bilinmese de Alper Kul Güldür Güldür ekibinde yer alan ve sevilen bir oyuncu olan Aylin Kontente ile evli.

Alper Kul Dizileri

1996 yılında çekilmeye başlanan Gurbetçiler dizisiyle ilk dizi deneyimi elde eden oyuncu, daha sonrasında Türkiye’de çok sevilen ve 1999 yılında ekranlara gelen Yılan Hikayesi’nde yer aldı. Bu dizileriyle tanınan ve pek çok projede istenen isimlerden birisi olan Alper Kul, Türkiye’de popüler dizilerden olan Kınalı Kar, Çemberimde Gül Oya, Aşka Sürgün, Arka Sokaklar, Sessiz Gemiler, Kader, Muhteşem Yüzyıl, İnsanlar Alemi, Osmanlı Tokadı ve Güldür Güldür Show’da Alper Kul yer aldı. Dizilerin yanı sıra beyaz perdede de oldukça başarılı projelerde yer alan Alper Kul, Hamam, Kader, Güneşi Gördüm, Gecenin Kanatları, Sümela’nın Şifresi serisi, Olur Olur ve Dedemin Fişi gibi yapımlarda yer aldı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler