Ana SayfaKimdirMeltem Kaptan Kimdir?

İlgili Postlar

Meltem Kaptan Kimdir?

Türkiye’de son dönemlerde dikkat çeken isimlerden olan Meltem Kaptan kimdir?

Rizeli Meltem Kaptan olarak bilinen Meltem Kaptan, komedyenlik ve sunuculuğun yanı sıra oyunculuk da yapıyor. Almanya’da doğduktan sonra hayatının büyük bir bölümünü burada geçiren Meltem Kaptan, sanata erdiği önem sayesinde resim ve yönetmenlik gibi alanlara yöneldi. Bu alanlarda aldığı eğitimler sayesinde kendini geliştirme fırsatı sunan Meltem Kaptan, Almanya doğumlu olması sayesinde hem Türkçe hem de Almanca konuşuyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Meltem Kaptan Kimdir, Nerede Eğitim Aldı?

Oyuncu Almanya’da doğmasına rağmen Türkiye’de etkin bir şekilde yer aldı. İlk olarak Boğaziçi Üniversitesi’nde eğitim alan oyuncu, daha sonrasında Meltem Kaptan Müjdat Gezen Tiyatro Okulu’na dahil oldu. Burada aldığı oyunculuk eğitimi ile birlikte iyi bir temel atan Meltem Kaptan, eğitimine yurt dışında devam etti. Marburg Üniversitesi’nden Edebiyat ve Medya Bilimleri Bölümü’nde yükseköğrenimini tamamlayarak iyi bir kariyer yapan Meltem Kaptan¸ daha çok Alman kanallarında yer aldı.

Yazarlık Yaptı

Meltem Kaptan’ın son dönemlerde yeni piyasaya çıkan kitabı da ismin konuşulmasını sağladı. Verliebt, Verlobt, verbockt: Meine türkisch-deutsche Traumhochzeit adı ile yayınlana ve Türkiye’de Aşık oldum, Nişanlandım, Mahvettim: Benim Türk Alman Rüya Düğünüm

Olarak yer alan yeni eser, Meltem Kaptan’ın farklı bir özelliğini de gösteriyor. Türkiye’de farklı projelerde yer alması beklenen Meltem Kaptan, özellikle 2016 yılı itibari ile Türkiye’de daha fazla duyulmaya başlandı. Oyuncunun aşk yaşamı çok konuşulmasa da 2017 yılında nikah masasına oturması bekleniyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

  1. Merhaba harikasın başarılısın ve başarılarının devamını dilerim.Annen liseden sınıf arkadaşım selam söylersen sevinirim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler