Ana SayfaDedikoduEmre Mor'un Fotoğrafını Beğenen Mankene 120 bin TL'lik Hediyesi

İlgili Postlar

Emre Mor’un Fotoğrafını Beğenen Mankene 120 bin TL’lik Hediyesi

Emre Mor ile görüşmelere başlandığını söyleyen Galatasaray KAP’a bildirmesi bomba etkisi yarattı. Emre Mor bundan kısa sürede sonra ise İstanbul’a geldi. Mevcut klubü Celta Vigo’da kadro dışı bırakılan ve disiplinsiz hareketleriyle dikkat çeken Mor’un yaptığı paylaşımlar ve kız arkadaşları da gündemden düşmedi. Emre Mor’un hediyesi sosyal medyada olay oldu.

Emre Mor disiplinsizliği yüzünden İspanyol basını tarafından eleştiriliyor. Mor’un Fortnite oyununa düşkünlüğüyle de manşete taşımıştı. Kendisi için özel olarak yaptırdığı sandalyeyi sosyal medya hesabından paylaşan genç futbolcu eleştirilerle karşı karşıya kalmıştı.

Futbolcu, hesabındaki fotoğrafını beğenen modele lüks otomobil hediye ederek dikkatleri üzerine toplamıştı. ’21 yaşındaki Mor, hayranı olduğu Brezilyalı model Angelica Perla’yı sosyal medyadan takibe aldı.

120 Bin Tl’lik Araba Gönderdi İddiası

Emre Mor ile model Angelica Perla karşılıklı birbirlerinin fotoğraflarını beğenmesi sonrasında  İspanyol basınının iddiasına göre 120 bin TL’ye satın aldığı Mercedes Benz A 180 model aracı sevgilisine yolladı. Çiftin daha sonra aşk yaşayıp yaşamadığı ise bilinmiyor.

Cansu Taşkın’a Dm’den Mesaj!

Türkiye milli takımın göz bebeği Emre Mor’un, Taşkın’a yakınlaşmaya çalıştığı dedikoduları sorulan Cansu Taşkın , “Duyduysanız doğrudur. Ben bir şey demeyeyim!” cevabını vermişti. Futbolcunun Galatasaray forması ile neler yapacağı merak konusu.

Emre Mor Instagram: instagram.com/emre.mor9/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler