Ana SayfaDedikoduHadise'nin Olay Videosu 4 Milyon İzlendi

İlgili Postlar

Hadise’nin Olay Videosu 4 Milyon İzlendi

Sosyal medya fenomeni Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, 230 milyon dinlenen ‘Derdim Olsun’ şarkısından sonra geçtiğimiz günlerde ‘Ela’yı müzikseverlerle buluşturmuştu. Fenomenin ‘Ela’ adlı şarkısı 1 haftada 76 milyon izlenmeye ulaştı.

Hadise Kimdir ?

Reynmen’in şarkılarının tıklanmalarına müzik dünyasından birçok isim inanmadığını dile getirmişti.

Reynmen Kimdir ?

Ünlü şarkıcı Hadise ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Reynmen’e destek oldu.Hadise, Reynmen’in Ela adlı parçasında dans ettiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Güzel şarkıcı dikkat çeken şarkıcı, paylaşımına “Alsam mı bir dal dudaklarından?” notunu düştü. Kısa sürede 2 milyondan fazla izlenme aldı. Şarkıcının paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte O Olay Video

https://www.instagram.com/p/B0b-KA7HMpR/?utm_source=ig_web_copy_link

Hadise Farkı

Hadise’nin yaptığı hiçbir paylaşım bu kadar ses getirmedi. Hadise son zamanlarda yaptığı sahne şovları ve tercih ettiği çekici kostümleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Hadise şu günlerde popüler olan Ela şarkısını, seksi bir dansla söyledi ve videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Tahminen bir konser sırasında kuliste yapılmış bu kaydı şarkının sözlerinden olan “Alsam mı bi dal dudaklarından?” satırlarıyla paylaşan Hadise’nin bu videosu kısa zamanda milyon izlendi. Hadise Twitter’da trend topic oldu.

Hadise’nin Akıllara Zarar Dekolteli Paylaşımı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler