Ana SayfaDedikoduMelis Kaygılaroğlu Boşanmaya Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Melis Kaygılaroğlu Boşanmaya Hazırlanıyor!

Yaklaşık 3 hafta önce Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu çifti boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaşmışlardı. Anlaşmalı olarak boşanacaklarını söyleyen çift sevenlerini de epey üzmüştü ki, boşanmanın nedenin Uraz Kaygılaroğlu’nun ihaneti olduğu iddia edildi. Bu konu hakkında sessiz kalmayı tercih eden Melis Kaygılaroğlu boşanmaya hazırlanıyor!

Duygusal Bir Veda…

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu 2014 senesinde dünya evine girme kararı alarak Büyükadada sade bir düğün töreniyle evlenmişlerdi. Evlendikten iki sene sonra dünyalar tatlısı bir kız çocuğuna sahip olan çiftin birbirine olan sevgi dolu bakışları birçok kişiyi yeniden aşkın gücünü de inandırmıştı. Bu zamana kadar evliliklerinde herhangi bir sorunla gündeme gelmeyen ikili sosyal medya hesaplarından oldukça duygusal bir açıklamayla boşanacaklarını dile getirerek herkesi de şaşırtmıştı.

İhanet Mi? Anlaşmazlık Mı?

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu‘nun ayrılık açıklamasından sonra boşanmanın nedeniyle ilgili sarsıcı bir iddia ortaya çıktı. Uraz Kayılaroğulu’nun bir süre rol arkadaşı olduğu Melis Tütüncüler ile yaklaşık 1 senedir yasak bir aşka tutulduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bunun üzerine Melis Tütüncüler’in menajerinden iddiaların yalan olduğuna dair bir açıklama gelse de, çiftin daha iki gün öncesinde aşk dolu bir paylaşım yapmış olması bu açıklamayı gölgeleyerek ihanet iddialarını güçlendirdi.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Melis Kaygılaroğlu Boşanmaya Hazırlanıyor!

Anlaşmalı olarak boşanacaklarını açıklayan Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu evliliklerine gölge düşüren ihanet iddiaları hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Çiftin bu konuda ki sessizliği gözleri Uraz Kaygılaroğlu’na çevirirken, dün Melis İşiten’den soyadından vazgeçti… Sosyal medya hesabından soy adını değiştirerek yeniden İşiten yapan başarılı oyuncunun paylaşımından sonra henüz boşanmadan böyle bir hamle yapması ise akıllara gerçekten kızgın olduğunu getirdi…

Melis İşiten Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler