Ana SayfaKimdirMelis İşiten Kaygılaroğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Melis İşiten Kaygılaroğlu Kimdir?

Uraz ve Melis Kaygılaroğlu çifti herkesi kendilerine hayran bırakmaya devam ediyor. İlginç evlilik hikayesi ve sosyal medya paylaşımları ile ilgi odağı olan Melis Kaygılaroğlu kimdir? Melis Kaygılaroğlu nerelidir? Melis Kaygılaroğlu hangi burç? Melis Kaygılaroğlu biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Melis Kaygılaroğlu Nerelidir? Melis Kaygılaroğlu Kaç Yaşında? Melis Kaygılaroğlu Hangi Burç?

Oyuncu Melis İşiten 29 Haziran 1992 senesinde dünyaya gelmiştir. 26 yaşında olan Melis Kaygılaroğlu yengeç burcudur.

Melis Kaygılaroğlu Kimdir?

Oyuncu bugüne kadar Yedi Güzel Adam, Evli ve Öfkeli ile Reaksiyon adlı dizilerde yer almıştır.

Konservatuvar bölümünden mezunu’dur bir süre Tiyatro oyunlarında sahne almış ayrıca İpek Bilgin ile Oyuncu Koçu olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Yedi Güzel Adam dizisinde birlikte rol aldığı yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile tanışmış ve 2014 senesinde Büyükada’daki Aya Nikola Otel’de düzenlenen sade bir tören ile dünya evine girmişlerdir.

HİÇ KİMSEYE HABER VERMEDEN EVLENDİK

Yedi Güzel Adam dizisinin çekimleri sebebiyle Kahramanmaraş’a geldiği sırada Melis İşiten ile birlikte olan Uraz Kaygılaroğlu, dizinin senaryosu gereği 2.bölümde nikah masasına oturmuştu. Gerçek Nikah memuru ile karşılaşınca nasıl evlendiklerini anlattı. O anları Beyaz Show’da anlatan Uraz Kaygılaroğlu, ”Melis sete gelmişti o gün benim yanımda bekliyordu. Hazırlıktayız makyaj yapılıyor. Yanda da Nikâh memuru var. Aksanında, Kahramanmaraş şivesi yoktu. Merak edip sordum. Abi seni İstanbul’dan mı getirdiler? Türkçen düzgün, kendine özgü duruşun vs. dedim. Ben Maraş’ın gerçek nikâh memuruyum. Rica ettiler geldim dedi. Aaa bizde evlenecektik Melis’le dedik. E öyleyse yarın gelin evlendireyim dedi. Melis’e döndüm, Yarın evlenmek ister misin dedim. Olur bana uyar dedi. Memura sordum abi bunun prosedürü falan yok mu nasıl yapacağız dedim. Siz evlenmek istiyorsanız gelin yarın evlendireyim dedi. Ertesi gün gittik, hiç tanımadığımız insanlar nikah şahidimiz oldu. Hiç kimseye haber vermeden evlendik.” dedi.

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis Kaygılaroğlu ‘nun son yıllarda gündem olma nedeni ise Ada adında bir kız bebekleri olmalarıdır. Anne Melis Kaygılaroğlu hamileliği boyunca yaptığı sosyal medya paylaşımları ile yoğun bir ilgi görmüştür.

Melis ve Uraz Kaygılaroğlu çifti kızları Ada’yı Kasım 2016 ‘da kucaklarına almıştır.

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis Kaygılaroğlu çiftinin sosyal medyada paylaştıkları aşk ve huzur dolu fotoğrafları çiftin büyük bir hayran kitlesine sahip olmalarını beraberinde getirmiştir. Çift halinde pozitif fotoğraflarıyla dikkat çeken Uraz Kaygılaroğlu ve Melis Kaygılaroğlu sosyal medyada büyük dikkat çekti.

Yer Aldığı Projeler

  • Reaksiyon
  • Yedi Güzel Adam
  • Evli ve Öfkeli
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler