Ana SayfaDedikoduUraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'den Sarsan Açıklama!

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’den Sarsan Açıklama!

Ekranların sevilen oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten 2014 senesinde evlenme kararı alarak dünya evine girmişlerdi. Birbirlerine her an aşkla bakan çift, görenleri aşka da imrendiriyordu. Evliliklerinden dünyalar tatlısı bir kızları olan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’den sarsan açıklama geldi. İşte çiftin hayranlarını hüsrana uğratan o haberi;

Set Büyük Bir Aşk Başlattı

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten, TRT1 ekranlarında yayınlanan “Yedi Güzel Adam” setinde tanışmışlardı. Arlarında büyük bir aşk alevlenen ikili başından beri ciddi olarak başladıkları ilişkilerinde kısa bir süre sonra evlenme kararı almışlardı. Büyükadada aileleri ve sevdikleri dostlarıyla dünya evine giren çiftin aşkları herkesi büyülemişti.

Uraz Kaygılaroğlu 62 Kilo Verdi!

Aşka İnancı Canlandırdılar

Bu dönemde ilk görüşte aşk olmaz diyenleri haksız çıkaran Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten çifti birbirine en çok yakışan çiftler arasındaydı. Evliliklerinden iki sene sonra ise kızları “Ada” dünyaya geldi. Çift sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kendilerine imrendirirken, Uraz Kaygılaroğlu’nun da kızına olan düşkünlüğü herkesin yüzünü gülümsetmeye yetiyordu.

Melis İşiten Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’den Sarsan Açıklama!

Birbirlerine ilk görüşte aşık olan ve 4 senedir mutlu bir evlilikleri olduğu bilinen Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’den bugün sarsıcı bir ayrılık kararı geldi. Birlikteliklerinden bu yana haklarında hiçbir sorunla gündeme gelmeyen çiftin boşanacaklarını sosyal medya hesabından duyurdular. Uraz Kaygılaroğlu’nun Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak yaptığı duygusal açıklama ikilinin sevenlerini de derinden yaraladı.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

https://www.instagram.com/p/BzfIZ6JBHvC/?utm_source=ig_web_copy_link

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler