Ana SayfaDedikoduAkasya Asıltürkmen Neden Boşandı?

İlgili Postlar

Akasya Asıltürkmen Neden Boşandı?

Sevilen oyuncu Akasya Asıltürkmen ve Serdar Özarman 2016 senesinde evlenme kararı alarak dünya evine girmişlerdi. Evlendikleri sırada düğün yapamayan çift Temmuz ayında düğün yapmışlardı ve bu sırada da Akasya Aslıtürkmen 6 aylık hamileydi. Evlilikleri mutlu giden çiftten bugün herkesi şaşırtan ayrılık haberi geldi. Akasya Asıltürkmen neden boşandı?

Masal Tadında Bir Düğün Yaptı

3 sene önce Serdar Özarman ile dünya evine giren Akasya Asıltürkmen, o dönem yaşanan bazı olaylardan dolayı düğününü geç yapma kararı almıştı. Temmuz ayında yapılan düğünde hamile olan Akasya Asıltürkmen, masal tadında bir düğünle dünya evine girdi.

Doğuma gün sayan Akasya Asıltürkmen, oyunculuk ve doğumu hakkında konuştu!

Kaza Sonrası Sezaryan Yaptı

Evlendikten kısa bir süre sonra hamile kalan Akasya Asıltürkmen, geçmişte geçirmiş olduğu bir kaza nedeniyle normal doğumun bebek için riskleri olduğundan kızını sezaryanla dünyaya getirmeyi tercih etmişti. Kızlarını basından uzak tutmak içinde büyük bir özen gösteren Akasya Asıltürkmen, kızının adını Pera koydu.

Akasya Asıltürkmen Neden Boşandı?

Evliliklerinde bugüne kadar herhangi bir sorunla gündeme gelmeyen Akasya Asıltürkmen ve Serdar Özarman çiftinden bugün herkesi şok eden bir haber geldi. Bir süre önce boşanma kararı alarak bugün ayrıldıklarını kamuoyuna açıklayan çiftin bu haberi sevenlerini de üzdü. 7 ay önce ayrı yaşamaya başlayan çift, ayrılıkları hakkında “Naif bir boşanma oldu.” açıklamasını yaptı. Çiftin bu konuyu sessiz bir şekilde yapmasının nedeninin ileride kızlarının karşısına çıkabilecek haberleri engellemek adına olduğu söyleniyor.

Akasya Asıltürkmen Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler