Ana SayfaDedikoduUraz Kaygılaroğlu'nun Evliliğini İhanet Mi Bitirdi?

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu’nun Evliliğini İhanet Mi Bitirdi?

Uraz Kaygılaroğlu Melis İşiten 2014 senesinde evlenme kararı almışlardı. Ancak çiftten dün hayranlarını ve yakın çevresini üzen bir haber geldi. Boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesabından açıklayan çift hakkında ise ilginç iddialar gündeme gelmeye başladı. Ünlü oyuncunun eşine ihanet ettiği iddialarının güdeme bomba gibi düşmesi akıllara “Uzay Kaygılaroğlu’nun evliliğini ihanet mi bitirdi?” Sorusunu düşürdü.

Mutlu Aile Tablosu Neden Bozuldu?

Uraz Kaygılaroğlu Melis İşiten hiçbir zaman gündeme ayrılık ya da kavga haberleriyle gelmemişti. Elbetteki her ailede yaşandığı gibi zaman zaman tartışmalar olsa da, ikili bunları içlerinde yaşamayı başarmışlardı. Kızları “Ada” ile birlikte tamamlandıklarını her zaman vurgulayan çiftin birbirlerine dört gün önceye kadar hala aşkla bakıyor olması da aldıkları bu kararın arkasında başka nedenlerin olduğunu düşündürdü.

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’den Sarsan Açıklama!

“Saygı Dolu Bir Final Olsun İsterim”

Uraz Kaygılaroğlu dün sosyal medya hesabından bir fotoğraf yayınlayarak Melis İşiten ile boşanacaklarını duyurdu. Eşine duygusal bir mesajla veda eden ünlü oyuncu, boşanmaları hakkında kızlarına kötü bir miras bırakmak istemedikleri için açıklamalarında birbirlerinden ayrılsalar da, hala saygılarını koruyacağının altını çizerek evliliklerini saygı çerçevesinde bitirdiklerini dile getirdi.

Melis İşiten Kimdir?

Bir Dizi Aşkı Daha Mı?

Uraz Kaygılaroğlu‘nun sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamanın duygusallığı çiftin birbirini hala ne kadar sevdiğinin de bir göstergesi. İddialara göre ise ikilinin arasına ihanet girdi. Bir magazin programınında yapmış olduğu açıklamalara göre Uraz Kaygılaroğlu’nun adı 1 senedir “Baba Candır” isimli dizideki bir rol arkadaşı anılıyor. Ancak çiftin ricası üzerine yayınlanmayan bu haber ayrılık kararıyla gün yüzüne çıktı… İkilinin daha önce yapmış olduğu “Böyle bir şey evliliğimiz saygısızlıktır, böyle bir durum olursa önemlimi alırız.” cümlesi de boşanmalarının iç yüzünde ihanet yattığını düşündürdü.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu’nun Evliliğini İhanet Mi Bitirdi?

İddialara göre çiftin evliliğinin bitmesi ardında ki neden, Kaygılaroğlu’nun yaklaşık olarak bir senedir Melis İşiten’i rol arkadaşlarından biri olan Melis Tüzüngüç ile aldatması. Ancak ikilinin bu yakınlaşması bu haftaya kadar bir şekilde gizli tutulabildi. İhaneti öğrenen Melis İşiten ise, evliliğini sonlandırma kararı alması üzerine Kaygılaroğlu’nun bu karara saygı duyarak evden ayrıldığı söyleniyor.

Melis Tüzüngüç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler