Ana SayfaDizilerEren Vurdem'in Yeni Projesi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Eren Vurdem’in Yeni Projesi Belli Oldu!

Star Tv ekranlarında 3 sezondur büyük bir beğeni ile izlenen Söz dizisinin sevilen karakterlerinden, Başsavcı Ateş Acar’ı canlandıran ünlü oyuncu Eren Vurdem şu sıralar yeni bir proje için evet dedi.Eren Vurdem’in yeni projesi belli oldu. Bir çok dizi teklifi de alan oyuncu önümüzdeki aylarda, hayranlarının karşısına bu sefer bir sinema filmi ile çıkacak. Detaylar haberimizde…

 Eren Vurdem Kimdir?

Eren Vurdem’in Yeni Projesi!

Bir çok dizi ve filmde rol alan Eren Vurdem, en son reyting rekortmeni Söz dizisinde Başsavcı Ateş Acar karakteriyle gönüllere taht kurmuştu. Büyük bir hayran kitlesi bulunan yakışıklı oyuncunun hayranlarına yeni müjdeli bir haber geldi. Oyuncu gelen dizi tekliflerini de değerlendiriyor. Ama ünlü oyuncunun red edemeyeceği bir teklif gelince buna öncelik verip değerlendirdi.

İlk olarak 2009 yılında oyunculuğa adım atan yakışıklı oyuncunun yeni projesinin ismi ‘Türkler Geliyor’ olduğu öğrenildi. Büyük bir beğeniyle izleneceği tahmin edilen sinema filminin komedi mi? Yoksa drama mı? bilinmiyor. Türkler Geliyor isimli sinema filminin yapımcılığını, Diriliş’in yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın üstleniyor. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncunun önümüzdeki sezonda yeni bir diziyle de ekranlara gelmesi bekleniyor.

PEKİ EREN VURDEM HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI HATIRLAYALIM!

Tiyatro bölümü mezunu yakışıklı oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılında ‘Hesaplaşma dizisi’ ile yaptı. Ancak onun adı,2015 yılında yönetmenliğini Osman Sınav, Yusuf Ömer Sınav, Mustafa Şevki Doğan’ın yaptığı Fox TV’de yayınlanan komedi dizisi ‘İnadına Aşk’ dizisiyle duyuldu. Halen tekrarları büyük bir beğeni ile izlenen dizide canlandırdığı ‘Çınar Barutçu’ karakteri oyuncu için dönüm noktası oldu. Ayrıca Vurdem, ‘Son Mektup’, ‘Şubat’ ve ‘Şefkat Tepe’ dizilerinde de rol aldı.

3 Nisan 2017 tarihinde Star Tv ekranlarında izlenmeye başlanan ve üç sezon boyunca büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenen, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Söz dizisinde kilit karakteri canlandırmıştı.

İşte Eren Vurdem’in yer aldığı projeler!

– 2017 – Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel (Oğuzubillah) (Sinema Filmi)
– 2017 – Söz (Başçavuş Ateş Acar) (TV Dizisi)

– 2017 – Kurt Kapanı (Yavuz) (Sinema Filmi)
– 2015 – İnadına Aşk (Çınar Barutçu) (TV Dizisi)
– 2015 – Son Mektup (Sinema Filmi)
– 2012 – Şubat (Muyo) (TV Dizisi)

Söz Dizisinden İzleyicisine Özel Klip!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler