Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yeni Bomba Transferi!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yeni Bomba Transferi!

Geçtiğimiz sezon başlayan ve izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezon bölümleri için çekimlere başlandı. Dizinin yeni sezon bölümleri eylül ayının ortaları gibi yayınlanması bekleniyor. İlk sezonda büyük bir başarı yakalayan dizi ikinci sezonda da fırtınalar estirecek. Fenomen dizinin ikinci sezonu için usta bir oyuncuyla el sıkışıldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bomba transferi bakın kimmiş!

Esra Dermancıoğlu kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Bomba Transferi!

Atv ekranlarında yayınlanan 70’li yılların Çukurova’sın da geçen dizi usta oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle ilk sezonuyla izleyiciden tam not aldı. Diziye yeni bir karakter katılacağı bu karakteri de canlandıracak oyuncu Esra Dermancıoğlu olacak. Gazeteci Bilsen Altuntaş’ın haberine göre, Dermancıoğlu diziye dahil olmuş. Esra Dermancoğlu’nun hangi karakteri canlandıracağı henüz belli değil. Ama genelde dizilerde kötü karakter olarak yer alıyor.

Dermancıoğlu, en son Şahin Tepesi isimli dizide rol almış ancak dizinin reytingleri az bulunduğu için erken final yapmıştı. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinden de tanıdığımız ünlü oyuncu bakalım hangi karakterle karşımıza çıkacak.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Bomba Transferi

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35. SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Züleyha’nın hamilelik haberine sevinemez. Kendi çocuğu olmadığı için Züleyha’yı ihanetle suçlayarak ona silah çeker. Hünkar, silah sesini duyup yukarı çıktığında ikisini de perişan halde bulur. Hünkar, Züleyha’nın böyle bir şey yapmayacağına kefil olduğunu, eğer öyle bir şey olsa bile Yılmaz’ın onun peşini bırakmayacağını söyler.

Züleyha, bebeğini de alıp başka odada kalmaya başlar. Yılmaz, yolda Demir’i görüp düğününe davet eder. Ama Demir, Yılmaz’a silah çekip hakaret eder. Yılmaz, sözünü tutmadığını yüzüne vurup kendisini vurmasını söyler. Ama Demir, bir dahasında onunda silahı olmasını söyler.

Demir, İstanbul’a doktora gittiğinde, Doktor çocuğunun olabileceğini söyler. Demir, büyük bir sevinçle Çukurova’ya dönmek üzere harekete geçer. Yılmaz’ın düğününe Hünkar’da davet edilir. Düğün gününde Müjgan, çok heyecanlıdır ama Yılmaz, pek de mutlu görünmez. Tuğlaların arasından Gaffur’un sakladığı mektupla paraları bulup Yılmaz’a getirirler. Yılmaz, nüfus cüzdanlarını çekmeceye koyar. Mektubu görmez.

Züleyha, Şermin’e gidip çocuğu aldırmak için yardım ister. Düğün günü Hünkar’da evde yokken Müjgan’la Züleyha, bebeği aldırmak için doktora giderler. Demir de eve gelmek üzere yola çıkmıştır. Düğünün ertesi günü Yılmaz, nüfus cüzdanlarını tekrar eline alır ve içinde bulduğu mektupla şok olur. Mektupta Züleyha, Yılmaz’ı kurtarmanın karşılığında evlenmeye zorlandığını ve onu sevmekten hiç vazgeçmediğini yazmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler